Η πρόταση της Falken για υψηλές επιδόσεις!

21645 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/12/2019

Το AZENIS FK510 είναι το κατάλληλο ελαστικό για τους οδηγούς που έχουν υψηλές απαιτήσεις

 
H Falken θέλοντας να ανταποκριθεί στην όλο και μεγαλύτερη ζήτηση για τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων (UHP), προσφέρει στην αγορά το AZENIS FK510.  Είναι ιδανικό για οδηγούς απαιτητικών οχημάτων, που αναζητούν άριστη πρόσφυση και εξαιρετική απόδοση.
 
Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του με, 4D Nano Design, στην ουσία του προσφέρει βελτιστοποιημένες  νέες ενώσεις υψηλής απόδοσης σε μοριακό επίπεδο με αποτέλελσμα να έχει καλύτερη πρόσφυση τόσο σε στεγνό, όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Παράλληλα είναι φτιαγμένο από υβριδικά υποστρεφόμενα υλικά, ώστε να δίνει χειρισμό εμπιστοσύνης και σταθερότητα.

Το Switchback siping βοηθά στη μεγιστοποίηση της επαφής ελαστικού με τoν δρόμο κατά τη διάρκεια των στροφών σε βρεγμένο.  Επίσης διαθέτει τέσσερις ευρείες περιφερειακές αυλακώσεις, οι οποίες επιτρέπουν στο νερό να ρέει μέσα από το έλασμα επαφής για να αντισταθεί στην υδρολίσθηση.

Ο προηγμένος σχεδιασμός του πέλματος του δίνει όχι μόνο απόλυτο χειρισμό αλλά προσφέρει και οδηγική άνεση. Ο ειδικός σχεδιασμός του σκελετού ελαχιστοποιεί την παραγωγή θορύβου και εξασφαλίζει μια εξαιρετικά ήσυχη και ευχάριστη διαδρομή για τον οδηγό και όλους τους επιβάτες.

Πρόκειται για ένα ελαστικό που αποδίδει εξαιρετικά και σε βρεγμένους δρόμους. Έχει πολύ μικρή απόσταση φρεναρίσματος και δεν χάνει την πρόσφυση ακόμα και κατά τη διάρκεια ξαφνικών ελιγμών. Η άριστη επίδοσή του στο βρεγμένο πιστοποιείται και στις δοκιμές, επομένως το ελαστικό έχει την υψηλότερη βαθμολογία Α στον δείκτη Wet στην ετικέτα του.

Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα των σημερινών πολυτελών σπορ αυτοκίνητων και διατίθεται σε μεγέθη που κυμαίνονται από 17 έως 22 ίντσες.