Κερδίστε ελαστικά BRIDGESTONE

21808 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/6/2020

Μία τετράδα των Premium ελαστικών της Bridgestone, με τεχνολογία DriveGuard, μπορεί να γίνει δική σας! Με 1 like & share στη σελίδα του Autotriti Accessories στο Facebook.

 
Το Auto Τρίτη Accessories σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε τα νέα ελαστικά του αυτοκινήτου σας, μάρκας Bridgestone και με τεxνολογία DriveGuard, η οποία σας επιτρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο του αυτοκινήτου αφού τρυπήσει το ελαστικό και να συνεχίσετε να οδηγείτε για 80 χλμ με ταχύτητα έως 80 χλμ/ώρα, έως ότου φτάσετε με ασφάλεια στον σταθμό επισκευής ή αντικατάστασης των ελαστικών σας.

Τα ελαστικά  προσφέρει o επίσημος αντιπρόσωπος της Bridgestone στην Ελλάδα, ΕΛΑΣΤΡΑΚ AE. Ένα δώρο που αξίζει! Ένα χρήσιμο δώρο που ξεχωρίζει και για την ασφάλεια σας στο δρόμο!

Τι πρέπει να κάνετε!

Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό:

-κάντε like ΕΔΩ, στη σελίδα του Auto Τρίτη Accessories στο Facebook 
 
αν είστε ήδη φίλος, απλά προσθέστε ένα δικό σας σχόλιο στο post του διαγωνισμού στο
 
facebook !

-κοινοποιήστε το διαγωνισμό στους φίλους σας (τη συγκεκριμένη ανάρτηση). Θα τη βρείτε
  πάνω-πάνω στη σελίδα που κάνατε like στο προηγούμενο βήμα.

 και τέλος

-συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ 

Λίγα λόγια για την ΕΛΑΣΤΡΑΚ AE

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ AE είναι μέλος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ (Caterpillar) και δραστηριοποιείται με επιτυχία και στον τομέα των ελαστικών, ως επίσημος αντιπρόσωπος των δημοφιλών Premium ελαστικών Bridgestone, Firestone και Dayton για την Ελλάδα.

Σε όλη την Ελλάδα, σε δίκτυο επιλεγμένων εμποριών ελαστικών η ΕΛΑΣΤΡΑΚ AE διαθέτει  όλους τους τύπους ελαστικών, σε ευρεία γκάμα διαστάσεων. Τα ελαστικά της έχουν διακριθεί σε διεθνή tests και σε tests που έχει διεξάγει το Auto Τρίτη στην Ελλάδα. Είναι κατασκευασμένα, ώστε να καλύπτουν  όλες τις απαιτήσεις των σύγχρονων οχημάτων για ασφάλεια και επιδόσεις με ακρίβεια.