Οι BEST μάρκες Ελαστικών!

7272 Επισκέψεις στο άρθρο

Καλό το να καινοτομούν & να εξελίσσονται. Απαραίτητο το να πετυχαίνουν επιδόσεις. Επιθυμητό να διατίθενται και ως value for money επιλογές.

 
Μα τελικά ποιος κρίνει το τελικό overall αποτέλεσμα; Φυσικά ο αυστηρότερος κριτής όλων. Το κοινό. Οι αγοραστές. Αυτοί που έχουν (ή πρέπει να έχουν) εικόνα για την μάρκα και τις δυνατότητες των προιόντων της. Το κοινό που –ειδικά τα τελευταία χρόνια- γίνεται πιο απαιτητικό, διαβάζει-ερευνά περισσότερο, ψάχνει την μεγιστοποίηση του οφέλους του (σε «μονάδες» ασφάλειας, υπερ-αξίας μα και χρημάτων).

Σε αυτούς λοιπόν απευθυνθήκαμε και φέτος. Στα πλαίσια του διαγωνισμού-θεσμού για το «Καλύτερο Αυτοκίνητο της Χρονιάς» (Βest Car 2020), τους ζητήσαμε –αν το επιθυμούν- να δώσουν και την ψήφο τους στο ερώτημα «Ποια θεωρούν την Καλύτερη μάρκα ελαστικών, της χρονιάς».

Πάνω από 40.000 οι συμμετοχές.

Δείτε με 1 κλίκ  το Video των απονομών των βραβείων Best Car 2020


Δείτε πιο κάτω τι ψήφισαν (όσοι συμμετείχαν και σε αυτό το κομμάτι της ψηφοφορίας)Η άποψη μας

Σε μία εποχή που η καινοτομία και η τεχνολογία είναι αναπόσπαστα στοιχεία της καθημερινότητας των στελεχών του διεθνούς κλάδου κατασκευής ελαστικών, εμείς ως ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ για την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ αναμένουμε (και θα δοκιμάζουμε, παρουσιάζουμε) συνεχώς, νέα και καλύτερα προιόντα της αγοράς των ελαστικών.
Φυσικά, με στόχο την δική σας ενημέρωση !

Μέσα από αυτή την διαρκή εξέλιξη (και τον υγιή ανταγωνισμό των εταιρειών) πιστεύουμε πως θα δούμε καλές προσπάθειες για «ανατροπή» θέσεων κατάταξης στο μέλλον. Με το λανσάρισμα προηγμένων προιόντων & την έξυπνη επικοινωνία τους,  προς όφελος των καταναλωτών, οι οποίοι ψάχνουν μα και δικαιούνται διαρκώς βελτιούμενα προιόντα μα και της μάρκας (που κάνει καλά την δουλειά της, φτιάχνει top προιόντα).