H Pro Tyres διαθέτει ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα στο χώρο την ελαστικών και ζαντών και είναι online από το 2010.  Η B2B χρήση κάνει πολύ εύκολη την ανεύρεση των ελαστικών, όπως και την δι

H Pro Tyres διαθέτει ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα στο χώρο την ελαστικών και ζαντών και είναι online από το 2010. Η B2B χρήση κάνει πολύ εύκολη την ανεύρεση των ελαστικών, όπως και την διαδικασία παραγγελίας. Προσφέρει πολύ καλή πληροφόρηση, με πλήρη τεχνικά στοιχεία των προϊόντων, labels και φωτογραφίες.

Η Protyres GmbH σαν αξιόπιστος προμηθευτής καταστημάτων ελαστικών και ζαντών διοχετεύει ζάντες με πιστοποίηση TÜV Γερμανίας, την οποία επισυνάπτει στο προϊόν.

Η Protyres GmbH σαν αξιόπιστος προμηθευτής καταστημάτων ελαστικών και ζαντών διοχετεύει ζάντες με πιστοποίηση TÜV Γερμανίας, την οποία επισυνάπτει στο προϊόν.

Η Protyres έχει 28 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εμπορίας ελαστικών και προσφέρει μία ασυναγώνιστη γκάμα, με περισσότερες από 200 μάρκες ελαστικών και 40 ζαντών σιδήρου και αλουμινίου. Σε μόνιμη διαθε

Η Protyres έχει 28 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εμπορίας ελαστικών και προσφέρει μία ασυναγώνιστη γκάμα, με περισσότερες από 200 μάρκες ελαστικών και 40 ζαντών σιδήρου και αλουμινίου. Σε μόνιμη διαθεσιμότητα υπάρχουν πάνω από 15.000.000 ελαστικά όλων των οχημάτων.

  • H Pro Tyres διαθέτει ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά καταστήματα στο χώρο την ελαστικών και ζαντών και είναι online από το 2010.  Η B2B χρήση κάνει πολύ εύκολη την ανεύρεση των ελαστικών, όπως και την δι
  • Η Protyres GmbH σαν αξιόπιστος προμηθευτής καταστημάτων ελαστικών και ζαντών διοχετεύει ζάντες με πιστοποίηση TÜV Γερμανίας, την οποία επισυνάπτει στο προϊόν.
  • Η Protyres έχει 28 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εμπορίας ελαστικών και προσφέρει μία ασυναγώνιστη γκάμα, με περισσότερες από 200 μάρκες ελαστικών και 40 ζαντών σιδήρου και αλουμινίου. Σε μόνιμη διαθε

Protyres: Tips επιλογής καινούριων ζαντών

2128 Επισκέψεις στο άρθρο

Η αλλαγή των ζαντών σε ένα αυτοκίνητο, μπορεί να βελτιώσει τόσο την εμφάνιση, όσο και τις επιδόσεις του, αφού είναι άμεσα συνυφασμένες με την απόδοση του ελαστικού. H επιλογή τους λοιπόν είναι μία απόφαση που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Με ποια κριτήρια όμως πρέπει να γίνεται η επιλογή; Ένας top expert της αγοράς απαντά!

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ

Οι ζάντες αλουμινίου είναι ένα αξεσουάρ το οποίο μπήκε για πρώτη φορά στην αγορά του επιβατικού αυτοκινήτου στην δεκαετία του 1970, εμπνευσμένες από τους αγώνες υψηλών ταχυτήτων, κατά τους οποίους επιβεβαιώθηκαν τα πλεονεκτήματα του αλουμινίου στον τροχό, αφού το χαμηλότερο αναρτόμενο βάρος του ελαφρού μετάλλου βοηθάει στην πιο άμεση ανταπόκριση της ιπποδύναμης στον τροχό.


Η Protyres GmbH σαν αξιόπιστος προμηθευτής καταστημάτων ελαστικών και ζαντών διοχετεύει ζάντες με πιστοποίηση TÜV Γερμανίας, την οποία επισυνάπτει στο προϊόν.

Η Protyres GmbH σαν αξιόπιστος προμηθευτής καταστημάτων ελαστικών και ζαντών διοχετεύει ζάντες με πιστοποίηση TÜV Γερμανίας, την οποία επισυνάπτει στο προϊόν.

Κοινοποίησέ το »

Επιπλέον, το αλουμίνιο σαν καλός αγωγός της θερμότητας εκπέμπει στην ατμόσφαιρα την θερμότητα από τα φρένα βοηθώντας τα να λειτουργούν καλύτερα χωρίς υπερθέρμανση και βέβαια να μην φθείρονται. Φυσικά βελτιώνουν και την όψη του αυτοκινήτου, δίνοντας μάλιστα την δυνατότητα επιλογής σε άπειρα σχέδια και διαστάσεις.

Στην πραγματικότητα οι ζάντες είναι το σημείο που στηρίζεται όλο το αυτοκίνητο και είναι από τους σημαντικότερους συντελεστές ασφάλειας. Οι κυρίαρχοι κατασκευαστές ζαντών ακολουθούν μία πολύπλοκη διαδικασία παραγωγής, με περίπου 13 στάδια από το κράμα μέχρι το τελικό προϊόν, περιλαμβάνοντας σε αυτά και αυστηρούς ελέγχους ποιότητας τόσο στην δομή του κράματος όσο και στην ποιότητα της βαφής.

Αντίστοιχα ο σχεδιασμός των καλουπιών είναι μία πολύ σχολαστική διαδικασία, η οποία γίνεται από μηχανολόγους εξειδικευμένους σε αυτό το προϊόν. Οι περισσότερες κατασκευαστικές εταιρείες παραχωρούν τα πρωτότυπα σε εταιρείες ελέγχου ποιότητας, οι οποίες υποβάλουν τις ζάντες σε ακραία τεστ αντοχής, τόσο για την στρέβλωση, όσο και για την κρούση, αλλά και για την αντοχή της βαφής.

Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους προσφέρουν ασφάλεια στον οδηγό και ταυτόχρονα την πιστοποίηση που τους δίνει την δυνατότητα να πωλούν με αξιοπιστία τα προϊόντα τους στην αγορά.

Έτσι όταν έρθει η στιγμή να αλλάξετε τροχούς θα πρέπει να απαιτείτε από τον τεχνίτη τροχών να σας επιδεικνύει το πιστοποιητικό TÜV Γερμανίας, που αποτελεί τον πιο αξιόπιστο οίκο τεχνικών ελέγχων τροχών στην Ευρώπη. Εάν οι ζάντες δεν έχουν τέτοια πιστοποίηση, τότε αμφισβητείται η ποιότητα κατασκευής τους τόσο στο κράμα του μετάλλου, όσο και στην αντοχή της ζάντας και της βαφής της.

Πως θα επιλέξετε τις κατάλληλες

Όταν έρχεται η ώρα να επιλέξετε τις καινούριες σας ζάντες, αντικαθιστώντας αυτές του κατασκευαστή αυτοκινήτου, θα πρέπει αρχικά να δείξετε μεγάλη εμπιστοσύνη στους εμπόρους τεχνίτες και να ακούσετε προσεκτικά τις προτάσεις τους. Είναι απαραίτητο να μην αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό τα τεχνικά χαρακτηριστικά των τροχών, ώστε να μην αλλάξει η γεωμετρία του αυτοκινήτου. Δηλαδή αν το αυτοκίνητό σας φορά ζάντες 15 ιντσών και θέλετε να τοποθετήσετε μεγαλύτερες καλό είναι να μην ξεπεράσετε τις 2 ίντσες, δηλαδή το καλύτερο είναι να επιλέξετε ζάντες 16 ή 17 ιντσών. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να προσαρμοστούν τα ελαστικά σε διάσταση τέτοια που να μην αλλάξει το μήκος της εξωτερικής περιμέτρου του ελαστικού ή το μήκος της διαγωνίου του πέλματος.

Ταυτόχρονα το όφσετ της ζάντας το οποίο προσδιορίζει το βάθος της στην εφαρμογή της πάνω στον άξονα δεν πρέπει να έχει μεγάλη απόκλιση από τα δεδομένα του κατασκευαστή, διότι δεν πρέπει να μειώνεται η απόσταση του τροχού από τα φρένα, όπως και δεν πρέπει ο τροχός να βγαίνει έξω από το φτερό του αυτοκινήτου. Οι λάθος εφαρμογές μπορούν να δημιουργήσουν αστάθεια στον δρόμο επηρεάζοντας αρνητικά τον συντελεστή ασφάλειας που προσφέρει το αυτοκίνητο.

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό όταν αγοράζετε ζάντες να είστε βέβαιοι πως αυτές που διαλέξατε να έχουν περάσει όλους τους ποιοτικούς ελέγχους, έτσι ώστε να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις, τόσο στην αντοχή τους, όσο και σε ξεθωριάσματα του βερνικιού.

Ίσως αυτές οι ζάντες να είναι λίγο πιο ακριβές, αφού και η έρευνα για ένα αξιόπιστο προϊόν, αλλά και ο ποιοτικός έλεγχος, έχουν σημαντικό κόστος το οποίο αντανακλάται στην τιμή. Ωστόσο για την ασφάλειά σας η διαφορά αυτή δεν είναι σημαντική.

Λίγα λόγια για τις ζάντες της Protyres

Η Protyres GmbH σαν αξιόπιστος προμηθευτής καταστημάτων ελαστικών και ζαντών διοχετεύει μόνο ζάντες με πιστοποίηση TÜV Γερμανίας την οποία επισυνάπτει στο προϊόν. Παράλληλα υποστηρίζει όλους τους πελάτες της με όποια αξιόπιστη τεχνική πληροφορία ζητηθεί για την σωστή επιλογή και εφαρμογή στο αυτοκίνητο.

 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΖΑΝΤΕΣ

Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.