Στο βάθρο των ελαστικών της κατηγορίας ανέβηκε το Proxes Sport A από την Toyo. Για να ανακαλύψουμε τα χαρακτηριστικά που το έκαναν να ξεχωρίσει.

Στο βάθρο των ελαστικών της κατηγορίας ανέβηκε το Proxes Sport A από την Toyo. Για να ανακαλύψουμε τα χαρακτηριστικά που το έκαναν να ξεχωρίσει.

Στο Top-3 το Proxes Sport A της TOYO, σε Τest Sport θερινών ελαστικών

9078 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Proxes Sport A της Toyo, κατετάγη 3ο σε σύνολο 11 συμμετεχόντων μαρκών σε διεθνές Test Sport θερινών ελαστικών. Το Ιαπωνικό ελαστικό, ξεχώρισε για τα υποδειγματικά οδηγικά χαρακτηριστικά του.

ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στο Top-3 το Proxes Sport A της TOYO, σε Τest Sport θερινών ελαστικών

- πολύ καλή ασφάλεια στην υδρολίσθηση
- εξαιρετικός χειρισμός σε στεγνό & βρεγμένο οδόστρωμα
- μικρή απόσταση φρεναρίσματος σε στεγνή & βρεγμένη επιφάνεια
- και σε καλό επίπεδο τιμής (έναντι του ανταγωνισμού του).

Η TOYO αποτελεί μια εταιρεία που μπορεί να ερμηνεύει τις ανάγκες της αγοράς και να ανταποκρίνεται κατάλληλα στην ζήτηση, προσφέροντας προϊόντα με υψηλή τεχνογνωσία και ποιότητα σε ρεαλιστικές και προσιτές τιμές.

Αυτό φαίνεται και από την σειρά PROXES, η οποία είναι σχεδιασμένη για να «υπακούει» στις ανάγκες των αυτοκινήτων που έχουν υψηλές επιδόσεις χωρίς όμως να θυσιάζει  την ασφάλεια και την πρακτικότητα στον «βωμό των επιδόσεων».

Ναυαρχίδα της σειράς PROXES είναι το δημοφιλές Proxes Sport Α, ένα ελαστικό που διακρίνεται από  όλες τις προηγμένες τεχνολογίες της TOYO, όπως το «T-mode», ένα «εργαλείο» ψηφιακού σχεδιασμού οδήγησης, που μπορεί να ρυθμίσει χαρακτηριστικά όπως το κράτημα, την αντοχή στη φθορά και τη μείωση του θορύβου, αλλά και την Nano Balance, που επιτρέπει άψογο χειρισμό σε υψηλές ταχύτητες και καλή πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Η υψηλή ποιότητα και οι επιδόσεις του ελαστικού επαληθεύονται και από σχετικές μετρήσεις που πραγματοποίησαν Γερμανοί δοκιμαστές και στην οποία το ελαστικό της Ιαπωνικής Εταιρείας κατετάγη στην τρίτη θέση.

Στις δοκιμές έλαβαν μέρος 11 μάρκες με μοντέλα της κατηγορίας και μόνο δύο από αυτά κατάφεραν να ξεπεράσουν το Proxes Sport .
 
Για να δούμε λοιπόν τα χαρακτηριστικά που χαρίζουν στο Proxes Sport A  μια θέση στο βάθρο των ελαστικών της κατηγορίας.

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Πολύ καλά αποτελέσματα στην αντίσταση υδρολίσθησης το Proxes sport

Κορυφαία επίπεδα ασφαλείας κατά την υδρολίσθηση επέδειξε το ελαστικό ης Toyo καθώς πήρε «άριστα» στη σχετική δοκιμή.

Κορυφαία επίπεδα ασφαλείας κατά την υδρολίσθηση επέδειξε το ελαστικό ης Toyo καθώς πήρε «άριστα» στη σχετική δοκιμή.

    Το ελαστικό της Toyo αποτελεί ένα high-performance ελαστικό, ιδανικό για τους οδηγούς που προτιμούν να «πατάνε το γκάζι» λίγο παραπάνω και να κυνηγούν τις επιδόσεις.

    Ωστόσο, το Proxes Sport δεν χάνει την πρακτικότητα του καθώς  μπορεί να είναι ένα ελαστικό που παρέχει σημαντική αρωγή στους οδηγούς που θέλουν να υιοθετήσουν ένα πιο επιθετικό στυλ οδήγησης, όμως ταυτόχρονα προσφέρει μέγιστα επίπεδα ασφάλειας ακόμα και στο βρεγμένο οδόστρωμα.

    Το πλέον δυνατό του χαρακτηριστικό όσον αφορά τις επιδόσεις στο βρεγμένο οδόστρωμα είναι η αντίσταση υδρολίσθησης, με το Proxes Sport A να κρατά υψηλά τα επίπεδα  ασφάλειας ακόμα και όταν διαπερνά από σημεία με έντονη ποσότητα νερού (έλαβε άριστα στις δοκιμές του συγκεκριμένου test ελαστικών).
     

    T-Mode και κορυφαίος χειρισμός σε όλες τις συνθήκες.

    Χάρη στην τεχνολογία T-mode, το ελαστικό της Toyo εμφανίζει βελτιωμένο κράτημα στον δρόμο.

    Χάρη στην τεχνολογία T-mode, το ελαστικό της Toyo εμφανίζει βελτιωμένο κράτημα στον δρόμο.

      Όπως είπαμε, το Proxes Sport  υιοθετεί το «T-Mode», μια πρωτοποριακή τεχνολογία που επιτρέπει να ρυθμίσει σημαντικά χαρακτηριστικά του όπως-μεταξύ άλλων-το κράτημα.

      Χάρη στις χαλύβδινες ζώνες τις οποίες έχουν τοποθετήσει οι Ιάπωνες κατασκευαστές και εμφανίζουν μεγάλη αντοχή και διάρκεια , το Proxes Sport διαθέτει πολύ πιο άνετη οδήγηση και σταθερό χειρισμό σε όλες τις συνθήκες.

      Το ολοκαίνουριο μείγμα πέλματος, το όποιο χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του ελαστικού, παρέχει στο Proxes Sport γερό κράτημα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα ενώ το γέμισμα στεφάνης με υλικό ισχυρής  σκληρότητας δίνει χειρισμό ακριβείας κατά την οδήγηση.

      Όπως και στις επιδόσεις του στο βρεγμένο οδόστρωμα, το ελαστικό της ΤΟΥΟ τα πηγαίνει πολύ καλά και στο στεγνό, παρουσιάζοντας τους ίδιους αριθμούς επιδόσεων με τα πιο ακριβά ελαστικά των δοκιμών. 

      ¶καμπτα στρώματα τεχνιτών ινών συνθέτουν τον σκελετό του ελαστικού αυξάνοντας συνολικά την σταθερότητα του και βελτιώνοντας σημαντικά την κατευθυντική ευστάθεια.
       

      Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός πέλματος βελτιώνει τις επιδόσεις των φρένων

      To Proxes Sport Α αποτελέι ιδανική λύση για τα οχήματα υψηλών επιδόσεων καθώς διαθέτει κορυφαία απόκριση φρένων που μπορούν να επιβραδύνουν με ασφάλεια το οχήμα σας.

      To Proxes Sport Α αποτελέι ιδανική λύση για τα οχήματα υψηλών επιδόσεων καθώς διαθέτει κορυφαία απόκριση φρένων που μπορούν να επιβραδύνουν με ασφάλεια το οχήμα σας.

        Το Proxes Sport πρόκειται για ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων, κάτι που επιβεβαιώνεται από την τεχνολογία του πέλματος, που προσφέρει ένα πιο σπορ προφίλ για οδήγηση σε πιο υψηλές ταχύτητες.

        Οι εγκοπές του πέλματος έχουν κωνοειδή σχεδιασμό και προσφέρουν αυξημένη πρόσφυση και χειρισμό ενώ η αντανακλαστική σχεδίαση των Block βελτιώνει τις επιδόσεις φρεναρίσματος.

        Οι επιδόσεις κατά το φρενάρισμα, μάλιστα, ενισχύονται ακόμα περισσότερο από τις κεντρικές ρίγες με την κυλινδρική σχεδίαση και τον μεγάλο αριθμό εγκοπών που βελτιώνουν το κράτημα και βοηθάνε συνολικά στην επιβράδυνση του οχήματος.


         

        Τα αποτελέσματα αφορούν διεθνές Τest Sport θερινών ελαστικών από τους Γερμανούς δοκιμαστές της Αutobild

        Κοινοποίησέ το »
        Σχολίασέ το »

        προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

        Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.