Top 3 ελαστικά αυτοκινήτου με «Α» στο βρεγμένο!
Επιλέξαμε τρία ελαστικά που έχουν ως μεγάλο πλεονέκτημα τις πολύ καλές επιδόσεις στο βρεγμένο. Αυτό άλλωστε υποδηλώνει και η βαθμολογία τους στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα, η οποία τα έχει αξιολογήσει με τον

Επιλέξαμε τρία ελαστικά που έχουν ως μεγάλο πλεονέκτημα τις πολύ καλές επιδόσεις στο βρεγμένο. Αυτό άλλωστε υποδηλώνει και η βαθμολογία τους στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα, η οποία τα έχει αξιολογήσει με τον βαθμό Α, στην συγκεκριμένη κατηγορία.

  • Top 3 ελαστικά αυτοκινήτου με «Α» στο βρεγμένο!
  • Επιλέξαμε τρία ελαστικά που έχουν ως μεγάλο πλεονέκτημα τις πολύ καλές επιδόσεις στο βρεγμένο. Αυτό άλλωστε υποδηλώνει και η βαθμολογία τους στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα, η οποία τα έχει αξιολογήσει με τον

Top 3 ελαστικά αυτοκινήτου με «Α» στο βρεγμένο!

8848 Επισκέψεις στο άρθρο

Καλό κράτημα και αξιόπιστο φρενάρισμα ειδικά στο βρεγμένο οδόστρωμα. Βασικά κριτήρια που εξετάζουν οι κάτοχοι αυτοκινήτου, όταν αγοράζουν ελαστικά. Φυσικά η αγορά αυτή, θέλουν να είναι μέσα στον προυπολογισμό τους και να αποτελεί μιά value for money επιλογή.

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΕ


    Επιλέξαμε τρία ελαστικά που έχουν ως μεγάλο πλεονέκτημα τις πολύ καλές επιδόσεις στο βρεγμένο. Αυτό άλλωστε υποδηλώνει και η βαθμολογία τους στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα, η οποία τα έχει αξιολογήσει με τον βαθμό Α, στην συγκεκριμένη κατηγορία.

    Επιλέξαμε τρία ελαστικά που έχουν ως μεγάλο πλεονέκτημα τις πολύ καλές επιδόσεις στο βρεγμένο. Αυτό άλλωστε υποδηλώνει και η βαθμολογία τους στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα, η οποία τα έχει αξιολογήσει με τον βαθμό Α, στην συγκεκριμένη κατηγορία.

    Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το »

  • Κορυφαίο στο φρενάρισμα και στο test του autotriti, το TΟΥΟ Proxes Comfort.
  • Ισορροπία μεταξύ απόδοσης και ασφάλειας για τα Falken ZE310 Ecorun και Cooper Zeon CS8
  • Εξαιρετική συμπεριφορά το Falken ZE310 Ecorun στο elk test του autotriti
  • Ελαστικά για αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων τα TΟΥΟ Proxes Comfort και Cooper Zeon CS8
Tρία θερινά ελαστικά, στη δημοφιλή διάσταση 205/55 R16, που:
  1. παίρνουν άριστα Α (με βάση την ευρωπαική ετικέτα σήμανσης που τα συνοδεύει) στο φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα. 
  2. τα βρίσκεις διαθέσιμα και ετοιμοπαράδοτα σε μεγάλο δίκτυο εμποριών. Κάτι το οποίο, στις μέρες μας και με τα προβλήματα στον τομέα των διεθνών μεταφορών, δεν είναι αυτονόητο.
  3. σε πολύ καλή τιμή (λόγω και των προσφορών στις οποίες βρίσκονται αυτή την περίοδο που και οι τιμές των ελαστικών έχουν πάρει την πάνω βόλτα). Χονδρικά, με 2,5 κατοστάρικα (250 ευρώ) η τετράδα, "φοράτε" καλά, σύγχρονης τεχνολογίας κατασκευής και αξιόπιστα, ελαστικά.
Ας δούμε τα 3 Editors Choice

ΤΟΥΟ Proxes Comfort

ΤΟΥΟ Proxes Comfort

    Το TΟΥΟ Proxes Comfort είναι το νέο θερινό ελαστικό υψηλής απόδοσης της δημοφιλούς ιαπωνικής εταιρίας. Ήρθε για να αντικαταστήσει, ένα από τα πιο πετυχημένα ελαστικά της μάρκας, το Proxes CF2 και αν λάβουμε υπόψη μας τις επιδόσεις του στο πρόσφατο τεστ ελαστικών του autotriti.gr, φαίνεται ότι τα καταφέρνει περίφημα.

    Συγκεκριμένα πέτυχε την καλύτερη επίδοση στο φρενάρισμα στο στεγνό με 26,0 μέτρα και την δεύτερη καλύτερη στην αντίστοιχη δοκιμασία σε βρεγμένο οδόστρωμα με 28,1 μ.

    Για την δημιουργία του οι Ιάπωνες μηχανικοί σχεδίασαν ένα ολοκαίνουριο πέλμα το οποίο συνδυάζει  το καλό χειρισμό, με το μεγάλο κράτημα αλλά και την εξαιρετική απόδοση φρεναρίσματος.

    Το μεγάλο τοy όπλο ωστόσο είναι η πρόσφυση στο βρεγμένο οδόστρωμα, για το οποίο έχει αξιολογηθεί με βαθμό Α στην πρόσφυση στο βρεγμένο στηn Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ελαστικών. Μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζουν και οι τέσσερις περιφερειακές αυλακώσεις του ελαστικού που ενισχύουν την αντίσταση του στην υδρολίσθηση.

    Ενδεικτική Τιμή, την στιγμή που έγινε το ρεπορτάζ μας, (για τετράδα διαστάσεων 205/55 R16): 264 ευρώ.

    Falken Ziex ZE310 ECORUN

    Falken Ziex ZE310 ECORUN

      Το ZE310 ECORUN της σειράς ΖΙΕΧ της Falken προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και άριστο κράτημα τόσο στο βρεγμένο, όσο και στο στεγνό, ενώ ξεχωρίζει και για τα χαμηλά επίπεδα φθοράς.

      Είναι ένα ιδανικό ελαστικό για αυτούς που αναζητούν την ισορροπία ανάμεσα στις επιδόσεις, ασφάλεια και οικονομία, τόσο στην οδήγηση στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο οδόστρωμα.

      Η γόμα του ελαστικού διαθέτει νανοτεχνολογία 4D Nano Design technology η οποία προσφέρει μέγιστη απόδοση σε χιλιόμετρα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά κίνησης.

      Μάλιστα και αυτό το ελαστικό είχε την ευκαιρία να δείξει στην πράξη τις δυνατότητες του στο πρόσφατο τεστ ελαστικών του autotriti.gr, κατά το οποίο τα πήγε περίφημα στην δοκιμασία του elk test, όπου προσέφερε εξαιρετική αίσθηση στο τιμόνι και απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου στη διαδικασία, ενώ δεν έχασε την πρόσφυσή του πουθενά

      Ενδεικτική Τιμή, την στιγμή που έγινε το ρεπορτάζ μας, (για τετράδα διαστάσεων 205/55 R16): 252 ευρώ

      Cooper Zeon CS8

      Cooper Zeon CS8

        Το  τμήμα έρευνας και εξέλιξης της Cooper Tires δημιουργεί συνεχώς προηγμένα ελαστικά, τα οποία είναι εξοπλισμένα τεχνολογίες αιχμής.


        Ένα από αυτά είναι και το ελαστικό  υψηλών επιδόσεων της εταιρίας, το Zeon CS8, το οποίο εξελίχθηκε σε συνεργασία με τον πρώην οδηγό της F1 και πρεσβευτή της γκάμας ελαστικών υψηλών επιδόσεων της Cooper, David Coulthard.

        Η αποστολή του είναι να ισορροπήσει ανάμεσα στην απόδοση και την ασφάλεια, ειδικά κατά την οδήγηση στο βρεγμένο οδόστρωμα, γι' αυτό και διαθέτει μεγάλες περιφερειακές αυλακώσεις, ώστε να αποχετεύει τάχιστα το νερό και να αποφεύγεται το επικίνδυνο φαινόμενο της υδρολίσθησης. Εξ ου και η αξιολόγηση με Α στην Ευρωπαϊκή Ετικέτα ελαστικών

        Χαρακτηριστικό επίσης, είναι το σχέδιο πέλματος με 3D εγκοπές. Σχεδιασμός που βοηθά το ελαστικό να ζεσταθεί γρήγορα και έτσι να βελτιστοποιείται το κράτημα του στο βρεγμένο οδόστρωμα.

        Ενδεικτική Τιμή, την στιγμή που έγινε το ρεπορτάζ μας, (για τετράδα διαστάσεων 205/55 R16): 248 ευρώ

        Κοινοποίησέ το »
        Σχολίασέ το »

        προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

        Eλαστικά αυτοκινήτου , Τιμές ελαστικών, Δόσεις , Premium Eλαστικά, Quality Ελαστικά, Discount Ελαστικά, Εμπορίες ελαστικών Αττικής, Bridgestone, Pirelli, Michelin, Hankook, Continental, Goodyear, Dunlop, Toyo, Yokohama, Cooper, General, Tire, Vredestein, Fulda, Falken, BFGoodrich, Lassa, Tristar, Insa, Turbo, Rotalla, Torque, Nankang, Imperial, Maxxis, Achilles, Aeolus, Alliance, Annaite, Antares, Aoteli, Aplus, Apollo, Aptany, Arivo, Atlas, Atturo, Austone, Autogreen, Autogrip, Avon, Barkley, Barum, Berlin , Tires, BFGoodrich, BKT, Blacklion, Blackstar, Bridgestone, Camac, Ceat, Centara, Chengshan, Coker, Comforser, Compasal, Compass, Continental, Cooper, CST, Dayton, Debica, Deli, Tire, Delinte, Diamond, Back, Diplomat, Double, Coin, Doublestar, Dunlop, Duraturn, Duro, EP, tyres, ESA, Tecar, Eurotyre, Event, Evergreen, Falken, Federal, Fedima, Firemax, Firestone, Fortuna, Fortune, Fulda, Fullrun, General, Tire, Gislaved, Giti, Goalstar, Goform, Goodride, Goodyear, Gremax, Grenlander, Gripmax, GT-Radial, Habilead, Haida, Hankook, Headway, Heidenau, Hifly, Hilo, Horizon, Imperial, Infinity, Insa, Turbo, Interstate, Journey, Tyre, Joyroad, Kama, Kapsen, Kelly, Kenda, Khefren, Kinforest, King, Meiler, Kings, Tire, Kingstar, Kleber, Kormoran, Kumho, Landsail, Lanvigator, Lassa, Laufenn, Leao, Lexani, Linglong, Mabor, Marshal, Mastersteel, Matador, Maxtrek, Maxxis, Mazzini, Meteor, Michelin, Milestone, Minerva, Mirage, Momo, Nankang, Neolin, Nexen, Nitto, Nokian, Nordexx, Nortenha, Novex, Onyx, Orium, Ovation, Pace, Paxaro, Petlas, Pirelli, Pneumant, Powertrac, Premiorri, Presa, Prestivo, Radar, Retro, Riken, Roadcruza, Roadhog, Roadmarch, Roadstone, Rockstone, Rosava, Rotalla, Routeway, Rovelo, Royalblack, Saetta, Sailun, Sava, Sebring, Security, Seiberling, Semperit, Silverstone, Sonar, Speedways, Sportiva, Star, Performer, Starco, Starfire, Starmaxx, Sumitomo, Sunfull, Sunitrac, Sunny, Sunwide, Superia, Syron, T-Tyre, Taurus, Tecnica, Three-A, Tigar, Toledo, Tomket, Torque, Tourador, Toyo, Tracmax, Trazano, TRI-ACE, Triangle, Tristar, Tyfoon, Unigrip, Uniroyal, VEE-Rubber, Viatti, Viking, Vitour, Voyager, Vredestein, Wanda, Wanli, Westlake, Windforce, Winrun, Yokohama, Zeetex, Zeta, Αναρτήσεις, Ζυγοστάθμιση, Ευθυγράμμιση, Ζάντες, Θερινά ελαστικά, All season ελαστικά, Suv ελαστικά, 4Χ4 ελαστικά, Runflat ελαστικά, Χειμερινά ελαστικά, 4 εποχών ελαστικά,195/50/15, 225/45/17, 195/55/16, 205/55/16.