Αψογη επισκευή ζαντών!

Διαβάστηκε από 1486 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/5/2019

Η εταιρεία ΖΑΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ειδικεύεται στο service ζαντών και το ρετουσάρισμα εμπρόσθιου προφίλ.

 

Τι πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις ζάντες!

Σε αντίθεση με τα ελαστικά, οι ζάντες έχουν μόνο 3 χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να γνωρίζεις όταν ψάχνεις να αγοράσεις ζάντες. Αυτά είναι τα εξής: 

Διαστάσεις: Το πρώτο, και πιο διαδεδομένο, από τα μεγέθη μιας ζάντας είναι φυσικά οι διαστάσεις της. Όπως και στα ελαστικά που αναλύσαμε παραπάνω, έτσι και οι ζάντες έχουν συγκεκριμένους «κωδικούς» για να εκφράσουν το μέγεθός τους. Αν για παράδειγμα μια ζάντα έχει δείκτη διαστάσεων «18 x 8 J» σημαίνει ότι η διάμετρος της στεφάνης της είναι 18 ίντσες ενώ το πλάτος είναι 8. Το J δείχνει τη μορφή του χείλους της εξωτερικής πλευράς και το ύψος της. 

Καρέ: Θα χρησιμοποιήσουμε και εδώ ένα παράδειγμα για να γίνει όσο καλύτερα γίνεται κατανοητό και αυτό το χαρακτηριστικό. Αν έχουμε μια ζάντα με καρέ 5 – 114,3 καταλαβαίνουμε ότι έχει 5 μπουλόνια τα οποία σχηματίζουν κύκλο με διάμετρο 114,3 χιλιοστά. 

Offset: Αυτό το μέγεθος δηλώνει την απόσταση μεταξύ του άξονα συμμετρίας της ζάντας και του επιπέδου στήριξης του δίσκου της (ακτίνες), με την πλήμνη (φρένα & ανάρτηση) και εκφράζεται πάντα σε χιλιοστά. 

Κάτι που πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν είναι πως οι ζάντες βελτιώνουν και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου εκτός από την εμφάνισή του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω των ιδιοτήτων τους, οι κυριότερες από τις οποίες είναι:

Ακαμψία: Όσο λιγότερο «λυγίζουν» οι ζάντες του αυτοκινήτου κατά την κίνηση, επιτάχυνση και επιβράδυνσή του, τόσο περισσότερο βελτιώνονται τα κρατήματά του.

Βάρος: Το χαμηλότερο βάρος ισοδυναμεί με λιγότερο «ζόρισμα» του κινητήρα στο να κινηθεί το αυτοκίνητο.

Στην επιχείρηση των ΚΟΥΣΑ και ΓΡΑΤΣΩΝΙΔΗ - ΖΑΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ θα βρείτε τους ειδικούς που θα σας κατατοπίσουν!

Η εταιρεία ΖΑΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ ειδικεύεται στο service ζαντών, στο ρετουσάρισμα εμπρόσθιου προφίλ. Εγγυημένο αποτέλεσμα σε εξαιρετικές τιμές.

Πρωτοτύπησε το 2005 όταν μπήκε στο χώρο της επισκευής ζαντών με τον τρόπο που επισκεύαζε τις ζάντες. Οι μόνοι που επισκευάζουν σφυρήλατα και πρεσαριστά ζάντες αλουμινίου επιβατικών αυτοκινήτων. Ακόμη και μετά από 10 χρόνια συνεχίζει να είναι αρκετά… μπροστά και να δίνει εγγύηση για τη δουλεία της όχι μόνο η ίδια, αλλά και οι άνθρωποι που μας εμπιστεύτηκαν, συνεργάτες (βουλκανιζατέρ) αλλά και ιδιώτες.

  • Επισκευάζουν ζάντες αλουμινίου
  • Ρετουσάρει εμπρόσθιο προφίλ από γδαρσίματα και χτυπήματα ή με βαφή ή με γυάλισμα του χείλους όταν χρειάζεται.
  • Γίνονται κολλήσεις γεμίσματα και προσθήκη κομματιού όταν χρειάζεται.
  • Επισκευάζονται κατά 90% οι ζάντες με αφαλό και όλες οι επισκευές χωρίς να τρώγεται η ζάντα στον τόρνο και με εγγύηση καλής και απροβλημάτιστης λειτουργίας της ζάντας.
  • Για τυχόν διευκρινίσεις ή ερωτήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε.

ΖΑΝΤΟΤΕΧΝΙΚΗ
Τηλέφωνο: 2310782221

 

ΕΛΑΣΤΙΚΑ - ZANTEΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΖΑΝΤΕΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός