Εγγυημένη αποκατάσταση του αυτοκινήτου!

2767 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/2/2020

Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.

 
H αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη είναι δύο από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά πάνω στα οποία μπορεί να χτιστεί μία σχέση συνεργασίας μεταξύ ενός φανοποιείου και του κάτοχο του αυτοκινήτου. Ο πελάτης ψάχνει μία σύγχρονη επιχείρηση που να πληροί κάποια συγκεκριμένα κριτήρια έτσι ώστε να εμπιστευτεί το αυτοκίνητό του. Τα χαρακτηριστικά δηλαδή που θα κατατάξουν το συγκεκριμένο φανοποιείο στους Top Expert, δηλαδή 4 Αστέρων!

Μία τέτοια επιχείρηση είναι και η Φανοβαφές Λίβας ιδρύθηκε το 1995 από τον Απόστολο Β. Λίβα στην λεωφόρο Δημοκρατίας 265 στις Αχαρνές και στην πολυετή λειτουργία της έχει πραγματοποιήσει αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες.

Επιπλέον, ειδικεύεται στις ανακατασκευές /αναπαλαιώσεις κλασικών αυτοκινήτων, τομέας που πρωτίστως απαιτεί μεράκι και αγάπη για το κλασικό αυτοκίνητα αλλά και εξειδικευμένες γνώσεις αποκατάστασης φθορών και διαβρώσεων.

Στις Υπηρεσίες του Φανοβαφές Λίβας θα βρείτε:

ΛΙΒΑΣ
Δες: www.fanovafes-livas.gr
Κάλεσε: 210 238 3353

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΒΑΦΕΣ - ΧΡΩΜΑΤΑ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός