Εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων με υπογραφή

4650 Επισκέψεις στο άρθρο

Η AUTOCOLORS δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης χρωμάτων, βερνικιών και εργαλείων για το αυτοκίνητο για πάνω από 40 χρόνια.

Η οικογενειακή επιχείρηση AUTOCOLORS ιδρύθηκε το 1968 και έκτοτε έχει μια ανεξίτηλη και συνεχή πορεία στο χώρο , που παραδίδεται από γενιά σε γενιά .
Τη διαχείριση της σήμερα έχει ο Στέφανος Καρύδης ο οποίος με εμπειρία 40 ετών συνεχίζει και εκσυγχρονίζει τη δράση της AUTOCOLORS.

Η εταιρεία AUTOCOLORS δραστηριοποιείται στο χώρο της πώλησης χρωμάτων, βερνικιών και εργαλείων για το αυτοκίνητο και απευθύνεται  στο χώρο της φανοποιίας αλλά  και σε κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη που ασχολείται με την εφαρμογή χρώματος αυτοκινήτου και την περιποίησή του.

Η  γκάμα των προϊόντων της AUTOCOLORS συμπεριλαμβάνει χρώμα, υλικά περιποίησης αυτοκινήτου και εργαλεία που προμηθεύονται από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο τόσο της τοπικής όσο και της παγκόσμιας αγοράς.

Τα τελευταία χρόνια η δράση της AUTOCOLORS έχει εξαπλωθεί επίσης στη βιομηχανία και τη ναυτιλία ενώ η συνεχής αναζήτηση,  τους επιτρέπει να εισχωρήσουν σε κάθε χώρο που αφορά την προεργασία και την εφαρμογή χρώματος.

Στο ιδιόκτητο κατάστημά της AUTOCOLORS θα βρείτε υλικά νέας τεχνολογίας και άριστης εργονομίας επιλεγμένα από τις εγκυρότερες εταιρίες/οίκους και βασισμένες στη συνεχή εκπαίδευση του τεχνικού τους προσωπικού.

Η AUTOCOLORS εφαρμόζει καινοτόμες ιδέες και μοναδικές λύσεις διαρκώς προκειμένου να προσφέρουν στους πελάτες τους προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η AUTOCOLORS διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό έτοιμο να σας συμβουλέψει και να σας δώσει κάθε λύση,  ενώ στο χώροτης διαθέτει εξειδικευμένο service για τη συντήρηση και την επισκευή των εργαλείων σας.

Στα προϊόντα της AUTOCOLORS θα βρείτε:

AUTOCOLORS
Διεύθυνση: Ιπποκράτους 6, Νέα Ιωνία
Τηλέφωνο: 2102797557

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ