Στην ΚΤΕΟ Autopass ο τεχνικός έλεγχος του οχήματος είναι μια θετική εμπειρία

I.KTEO AUTOPASS - Πρέπει να πας!

5694 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΚΤΕΟ Autopass αποτελεί μία πλήρως εξοπλισμένη μονάδα ΚΤΕΟ, με υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό

I.KTEO AUTOPASS

Η ΚΤΕΟ Autopass αποτελεί μία πλήρως εξοπλισμένη μονάδα ΚΤΕΟ, με υπερσύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, άρτια εκπαιδευμένους μηχανολόγους-μηχανικούς, άψογη οργάνωση και επαγγελματική εξυπηρέτηση που τοποθετεί τον πελάτη πάνω από όλα.

Ο λεπτομερής και υπεύθυνος έλεγχος, η τέλεια εξυπηρέτηση, η ταχύτητα και οι προσιτές τιμές είναι οι τέσσερεις πυλώνες της φιλοσοφίας της ΚΤΕΟ Autopass, που δημιουργεί μία σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

Στην ΚΤΕΟ Autopass ο τεχνικός έλεγχος του οχήματος είναι μια θετική εμπειρία για τον κάτοχό του, καθώς προσφέρει εύκολο κλείσιμο ραντεβού (τηλεφωνικά ή online) και διαθέτει άρτιες εγκαταστάσεις, πολύ ευχάριστο και ειδικά σχεδιασμένο χώρο αναμονής και μηχανολόγους-μηχανικούς τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και πολύχρονης εμπειρίας στον χώρο.
 
Όσον αφορά την προτίμηση των πελατών και τους παράγοντες που εξετάζουν οι πελάτες για την επιλογή ΚΤΕΟ, σύμφωνα με τον κ. Αχιλλέα Μποσμή, Τεχνικό Διευθυντή της Ι.ΚΤΕΟ AUTOPASS, «σίγουρα η προσβασιμότητα είναι βασικός παράγοντας, όπως και η καλή και ευγενική αντιμετώπιση, η τιμή και τα δώρα που μπορεί να προσφέρει κάθε εταιρεία και ο χρόνος που θα χρειαστεί για τον έλεγχο από το ΚΤΕΟ».

Η εταιρεία παρέχει κάθε μήνα στους πελάτες της δώρα, ενώ το διάστημα αυτό είναι σε εξέλιξη διαγωνισμός για πελάτες της και μη, με δώρο ένα κινητό τηλέφωνο κάθε μήνα.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ