Κορυφαία προϊόντα περιποίησης & καθαρισμού

3518 Επισκέψεις στο άρθρο

Σειρά Polar από την AUTOGLYM! Η νέα καινοτόμο σειρά προϊόντων της Autoglym αποκλειστικά για χρήση με οικιακά πιεστικά είναι η σειρά « Autoglym Polar ». Θα τα βρείτε όλα στο parts.gr!

Η εταιρεία Νίκος Κετσελίδης & ΣΙΑ Ε.Ε. έχει πάνω από 40 χρόνια παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου!
Κύριο αντικείμενο της εταιρίας αποτελεί η εισαγωγή και εμπορία παντός τύπου ποιοτικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων.
 
Μηχανικά & Ηλεκτρικά μέρη , Είδη Φανοποιείας, Αξεσουάρ.
Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους επώνυμους Ευρωπαϊκούς οίκους, προσφέρουν σχεδόν όλα τα Μηχανικά, Ηλεκτρικά και Ηλεκτρονικά μέρη, Είδη Φανοποιείας, Μπαταρίες, Λιπαντικά, Φωτισμό, Προϊόντα Καθαρισμού και Περιποίησης, Αξεσουάρ κλπ. του αυτοκινήτου σας.
 
Εξειδικευμένο Προσωπικό
Όλα αυτά τα χρόνια δημιούργησαν ένα εξειδικευμένο προσωπικό και αναπτύχθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.
Επιπλέον μία άψογη τηλεφωνική πληροφόρηση , ειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και τα πιο σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης ώστε οι πελάτες να απολαμβάνουν άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, με ανταγωνιστικές τιμές και ποιοτικά προϊόντα.
 
Κορυφαίο Online e-shop κατάστημα.
Το 2004 δημιούργησαν το PARTS.gr (www.ketselidis.gr),  το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων, πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα.
Το NEO PARTS.gr,  έγινε το πλέον υπερσύγχρονο και πληρέστερο e-shop αυτοκινήτου στην Ελλάδα με πάνω από 250 χιλιάδες προϊόντα, που συνεχώς ανανεώνονται και καλύπτουν όλο το φάσμα του αυτοκινήτου. 
 Με μια υπερσύγχρονη μηχανή αναζήτησης και βάση δεδομένων, έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά, να δείτε φωτογραφίες των προιόντων και να προβείτε στην  οnline αγορά όλων των προϊόντων.

Το PARTS.gr ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ!

Τη νέα καινοτόμα σειρά προϊόντων της Autoglym αποκλειστικά για χρήση με οικιακά πιεστικά είναι η σειρά « Autoglym Polar ».

Η σειρά προϊόντων Autoglym  έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει στα εξειδικευμένα προϊόντα για χρήση με αφροποιητή  κάνης με οικιακά πιεστικά υψηλής πίεσης.


ΚΕΤΣΕΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Διεύθυνση Καταστήματος: Μανδροκλέους 6 & Αμβροσίου Φραντζή 33
Τηλέφωνο: 210 9028393

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ