Μιλά καλά την “γλώσσα”, των Ιταλικών!

3794 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο κατάστημα του Κ. Δημήτρη Καχέλου θα βρεις μία πλήρη γκάμα αξιόπιστων μεταχειρισμένων ανταλλακτικών.

 
Τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά προσφέρουν μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων και επομένως είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τους καταναλωτές. Είναι χαρακτηριστικό, ότι τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά είναι πιθανό να κοστίζουν ακόμη και 60% φθηνότερα από τα γνήσια και μπορεί κανείς να βρει για όλα τα μέρη του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα το συνολικό κόστος της συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου να μειώνεται δραματικά.

Ωστόσο η επιλογή του κατάλληλου καταστήματος είναι σημαντική υπόθεση. Ένας αξιόπιστος προμηθευτής μεταχειρισμένων ανταλλακτικών είναι ο Καχέλος.

Στα τέλη του 1978 ο Δ. Καχέλος άνοιξε ένα νέο κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων εισάγοντας από το εξωτερικό (έπειτα από έρευνα) ποιοτικά ελεγμένα εξαρτήματα για τις επίκαιρες τότε ,θρυλικές σήμερα, Junior, Berlina, Giulia, Alfetta, Giulietta, Alfasud κ.α. 

Με την πάροδο των ετών , η επιχείρηση αυτή απέκτησε μια εξειδίκευση στη γκάμα Alfa Romeo περιλαμβάνοντας:
-μηχανικά,
-ηλεκτρικά και
-είδη φανοποιείας
κατακτώντας μία σημαντική θέση στην αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτου !

Σήμερα, η επιχείρηση υπό την διεύθυνση ενός Top Parts Expert του Αντώνη Δ. Καχέλου, συνεχίζει να δραστηριοποιείται στο χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου μπαίνοντας σιγά μα σταθερά και στον ευρύτερο χώρο του πάλαι ποτέ Gruppo FIAT, εστιάζοντας στις ανταγωνιστικές τιμές και στη ποιοτική εξυπηρέτηση (γνωρίζοντας καλά κάθε λεπτομέρεια των ανταλλακτικών που αναζητεί ακόμα και ο πιο απαιτητικός κάτοχος ενός ιταλικού μοντέλου).

Με έμφαση σε σημαντικές προσφορές κάθε μήνα. Με συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της, η επιχείρηση ”Καχέλος”, συνεχίζει να παρέχει κορυφαία εξυπηρέτηση τιμώντας και συνεχίζοντας την επαγγελματική παράδοση και ιστορία της.

Διεύθυνση
Ιππώνακτος 15 Αθήνα

Τηλέφωνα 2109014507   /  2109215125
Ωράριο λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 08:00-16:00 & Σάββατο 09:00-14:00
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός