Νέα συνεργασία για την Glassdrive

7850 Επισκέψεις στο άρθρο

Με ιδιαίτερη χαρά, η Glassdrive και η Apeiron Insurance Project, ανακοινώνουν την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους στον τομέα της αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου.

 
Η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία της Σλοβενίας (12η συνεχή χρονιά κερδίζει το βραβείο της πιο αξιόπιστης Ασφαλιστικής εταιρίας στην Σλοβενία, solvency ratio 245% ) και μια εκ των πέντε πρώτων ομίλων στην κεντρική Ευρώπη, Zavarovalnice Triglav d.d., (πηγή). Η εταιρεία, κατέχει μερίδιο αγοράς που αγγίζει το 35.6% στην Σλοβενία και 19,6% στην περιοχή της Αδριατικήs. Οι δραστηριότητες της Triglav εστιάζονται στην Νοτιοανατολική Ευρώπη (Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Σερβία, Μαυροβούνιο, FYROM), ενώ στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Apeiron Insurance Project (πηγή).

Με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της Apeiron Insurance Project/Triglav d.d. θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive, το οποίο αποτελείται από 67 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και πάνω από 100 συνεργάτες καλύπτοντας έτσι το σύνολο της επικράτειας.

Η Glassdrive παρέχει για τους ασφαλισμένους της Apeiron Insurance project  μοναδικές υπηρεσίες, όπως:
  • `Aμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και
  • Εγγύηση εργασίας «εφΆ όρου ζωής»
…και πολλές ακόμα υπηρεσίες!
 

 

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός