Παράταση 3 μηνών για ΚΤΕΟ λόγω της πυρκαγιάς

3833 Επισκέψεις στο άρθρο

Μέχρι το Δεκέμβριο θα μπορούν να περάσουν έλεγχο ΚΤΕΟ τα οχήματα που όφειλαν να το κάνουν μέχρι το Σεπτέμβριο.

Η περιφέρεια Αττικής έδωσε παράταση της ημερομηνίας για αρχικό και περιοδικό τεχνικό έλεγχο των οχημάτων και δικύκλων, που είχαν υποχρέωση για αρχικό ή περιοδικό έλεγχο ΚΤΕΟ από 13-07-18 έως και 30- 09-18. Η παράταση αυτή θα διαρκέσει μέχρι τρεις μήνες από την ημερομηνία της υποχρέωσής τους.

Τι ισχύει για τις άδειες οδήγησης που χάθηκαν στις πυρκαγιές

Μεγάλος αριθμός πολιτών, που ζουν στις πληγείσες περιοχές της Ανατολικής Αττικής, έχασε λόγω της μεγάλης καταστροφής  τα έντυπα αδειών οδήγησης. Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Μεταφορών, οι πυρόπληκτοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων μπορούν να αντικαταστήσουν αυτά τα έγγραφα στο ΚΕΠ, χωρίς την προσκόμιση δικαιολογητικών. Παράλληλα θα πρέπει να προσκομίσουν μία «Δήλωση απώλειας ή καταστροφής του εντύπου της άδειας οδήγησης σε Αστυνομικό Τμήμα» μέχρι τις 30η Σεπτεμβρίου 2018, ενώ ως καταληκτική ημερομηνία  για την αντικατάσταση των αδειών ορίστηκε η 31η Δεκεμβρίου του 2108.
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΤΕΟ

  • AUTOVISION

    AUTOVISION

    Σε κάθε Κέντρο Τεχνικού Ελέγχου με το σήμα της  Autovision  ελέγχονται σχολαστικά, όλες οι κατηγορίες οχημάτων από ελαφρά οχήματα μεικτού βάρους έως 3,5τονων, δίκυκλα αλλά και βαρέα οχήματα άνω των 3,5τ. Στα ίδια κέντρα διενεργούνται ειδικοί τεχνικοί έλεγχοι όλων των κατηγοριών. Ως γνωστόν η Autovision, εκπροσωπεί το μεγαλύτερο πανελλαδικά δίκτυο ιδιωτικών ΚΤΕΟ με 52 σημεία σε όλη την Ελλάδα.
     10600 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ