Πολυετή εμπειρία στην επισκευή αυτοκινήτων

2766 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/9/2020

Στο φανοποιείο του κ. Λαμπρινού διαθέτoυν πολυετή εμπειρία, αλλά και την κατάλληλη τεχνογνωσία, ώστε να επισκευάσουν πλήρως το αυτοκίνητο σας. Προσφέρουν γραπτή εγγύηση, αλλά και ευέλικτη εξόφληση.

 
Από το 1962 μέχρι σήμερα το φανοποιείο του κ. Λαμπρινού,  από τον πατέρα στα παιδιά, με συσσωρευμένη εμπειρία συνεχίζει δυναμικά.

Γιατί να τους επιλέξετε;
Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην προσωπική σχέση με τον πελάτη, καταννοούν απολύτως τις ανάγκες του και το αποδεικνύουν εμπράκτως με άμεση και υπεύθυνη αντιμετώπιση.

Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, βασικό μέλημα  του φανοποιείου του κ. Λαμπρινού είναι η ουσιαστική και ποιοτική παροχή υπηρεσιών προς τον πελάτη.
Με συνεχείς αναβαθμίσεις, ανανεώσεις εξοπλισμού, εξέλιξη τεχνοτροπίας, ελεγχόμενο και ποιοτικό ανθρώπινο δυναμικό, πετυχαίνουν το καλύτερο για εσάς.

Η επιλογή των προμηθευτών και συνεργατών τους γίνεται με αυστηρά κριτήρια, ενώ παράλληλα διαθέτουν εγκεκριμένο εξοπλισμό και επώνυμα αναλώσιμα υλικά συναρμολόγησης και βαφής.

Επιπλέον ο πελάτης που θα  αναθέσει την επισκευή του τρακαρισμένου αυτοκινήτου του στο φανοποιείο του κ. Λαμπρινού θα λάβει ένα πακέτο παροχών που θα τον απαλλάξει από κάθε πρόβλημα.

Υπηρεσίες  του φανοποιείου του κ. Λαμπρινού
  • Πλήρης Επισκευή
Πλήρης επισκευή του οχήματός σας από σύγκρουση σε φανοποιϊα – βαφή – μηχανικά & ηλεκτρικά μέρη (air bag) – κρύσταλλα – ανταλλακτικά – ευθυγραμμίσεις.
  • Γραπτή Εγγύηση
Γραπτή εγγύηση εργασιών ανάλογα με την κατάσταση και τη χρονολογία του οχήματος.
  • Ευέλικτη Εξόφληση
Έως 48 άτοκες δόσεις για οποιαδήποτε επισκευή στο αυτοκίνητό σας με την πιστωτική σας κάρτα.

ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ - Cart Time
Διεύθυνση: Λεωφ. Ιωνίας 98 Αχαρνές
Τηλέφωνο: 210 74 89 537

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός