Πραγματοποιήστε τα πιο τρελά project

1494 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/12/2019

Η WRAP & SIGNS προσφέρει μια σειρά από ειδικές υπηρεσίες όπως ολική κάλυψη οχημάτων (wrapping), προσαρμοσμένες κατασκευές (custom wrapping services),  μετατροπές οχημάτων όσο αφορά την εξωτερική όψη του οχήματος,  δερμάτινο εσωτερικό και πολλά άλλα ...

 

Η WRAP & SIGNS, υπερήφανη για το γεγονός ότι εμπιστεύεται μόνο έναν συνδυασμό των καλύτερων υλικών και των πιο ικανών επαγγελματιών, με πολλά χρόνια εμπειρίας, πραγματοπούν κάθε υπηρεσία που θα επιλέξετε.

Προσφέρουν μια σειρά από ειδικές υπηρεσίες όπως ολική κάλυψη οχημάτων (wrapping), προσαρμοσμένες κατασκευές (custom wrapping services),  μετατροπές οχημάτων όσο αφορά την εξωτερική όψη του οχήματος,  δερμάτινο εσωτερικό και πολλά άλλα ...

Η ομάδα WRAP & SIGNS, με πολλά  χρόνια εμπειρίας στον χώρο, προσφέρει μια ολόκληρη σειρά από ειδικές υπηρεσίες οχημάτων, προσφέρει περιτυλίγματα  βινυλίου οχημάτων, προστασία χρώματος με την ειδική μεμβράνη προστασίας,  αποχρώσεις παραθύρων, φαναριών,  πλήρεις δερμάτινες μεταμορφώσεις,  παντα με τα καλύτερα brands της αγοράς .

Η ομάδα σχεδιασμού της WRAP & SIGNS μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το project που επιθυμείτε για το όχημα σας, ενώ το πλήρως εκπαιδευμένο προσωπικό θα ολοκληρώσει την εργασία με τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα.

ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ WRAPPING

Η ιδέα της τοποθέτησης αυτοκόλλητων ετικετών βινυλίου σε ένα όχημα υπήρξε για περισσότερο από ό, τι νομίζουν οι περισσότεροι. Οι διαφημίσεις στις πλευρές των λεωφορείων, οι αριθμοί σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο και ο αριθμός τηλεφώνου στο τοπικό σκούτερ πίτσας είναι από καιρό προσωρινά “κολλημένοι” και όχι από τη πιο μόνιμη λύση της βαφής. Η έννοια του είναι τώρα γνωστό ως «περιτύλιγμα» ενός αυτοκινήτου, προέρχεται αρχικά από χώρες της Ευρώπης, όπου η μεταπώληση ενός τελικού ταξί ζωγραφισμένου στο νόμιμα απαιτούμενο χρώμα (που μερικές φορές περιλάμβανε μια φρικτή ελαφριά απόχρωση του μπεζ) ήταν δύσκολο, το λιγότερο. 

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΜΕΒΡΑΝΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ(Auto Protective Film)

Υπάρχει 100% πιθανότητα κάτι να καταστρέψει το χρώμα στο καινούργιο σας αυτοκίνητο. Πέτρες,  άμμος, σκληρός καιρός, κλειδιά, αλάτι κοκ. Η σχεδόν αόρατη μεβράνη προστατεύει ακούραστα το χρώμα. Αποκτήστε την επαγγελματική εφαρμογή ακόμα και στα πιο ευαίσθητα και δύσκολα σημεία του οχήματός σας. Η ταινία έχει προηγμένη ευελιξία και αγκαλιάζει σφιχτά σε καμπύλες και περιγράμματα, γεγονός που καθιστά εύκολη την εγκατάσταση και δεν αφήνει κανένα οπτικό ίχνος.

Η Paint Protection Film (PPF) προσφέρει:

• Ασυναγώνιστη αντοχή σε γρατσουνιές και λεκέδες

• Εξαιρετική σαφήνεια

• Αντοχή στο κιτρίνισμα

• Αυτοθεραπευτική τεχνολογία, που κάνει τις περισσότερες γρατσουνιές να εξαφανίζονται

• Σκληρή, ανθεκτική και χωρίς συντήρηση
 

ΑΝΤΗΛΙΑΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ 

Οι αντηλιακές μεμβράνες που τοποθετούνται στα παράθυρα των αυτοκινήτων (και λοιπών οχημάτων) προσφέρουν πολλαπλά οφέλη, τόσο για την ασφάλεια των επιβατών, αφού δεν καίγονται από τον ήλιο, όσο και για την καλύτερη προστασία της καμπίνας από τον ήλιο (δεν ξεραίνονται τα πλαστικά και δέρματα), αλλά και από τα αδιάκριτα βλέμματα. Η τοποθέτησή τους είναι νόμιμη, αρκεί βεβαίως να υπάρχουν οι σχετικές βεβαιώσεις, σχετικά με τη διαδικασία επικόλλησης μεμβρανών, δικαιολογητικά και υποχρεώσεις οδηγού, αντιπροσώπου και εγκαταστάτη, καθώς και τον έλεγχο σε ΚΤΕΟ.

WRAP & SIGNS για...

  • `Αμεση Εξυπηρέτηση

  • Κορυφαία Υλικά

  • Ανταγωνιστικές Τιμές

  • Εμπειρία

WRAP & SIGNS - ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΜΠΑΤΣΙΔΗΣ
Διεύθυνση: Ναυπλίου 12, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310-944905

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός