Τα πάντα για τα ελαστικά στον Γαλεράκη!

Διαβάστηκε από 1862 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2019

Στο κατάστημά τους μπορείτε να εμπιστευτείτε την αγορά και τοποθέτηση των ελαστικών, ζαντών, αναρτήσεων και αξεσουάρ, με γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας καθώς και τον έλεγχο στα περισσότερα σημεία του αυτοκινήτου σας.

 
H εταιρεία Ελαστικά Γαλεράκης” παρέχει υποδειγματική εξυπηρέτηση στον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, στον τομέα των ελαστικών. Η τεράστια 20ετής εμπειρία τους στο χώρο, οι άψογα μελετημένες εγκαταστάσεις τους, και ο τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμός, τους επιτρέπει να προσφέρουν τα πλέον επώνυμα και καλύτερα προϊόντα στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Πρωτοπορούν με κάθε ενέργεια για την τεχνική κατάρτιση του προσωπικού, ούτως ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και για να είστε ξένοιαστοι για την ασφάλεια του οχήματός σας.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εξής υπηρεσίες:
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ Διαθέτουμε υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα ευθυγράμμισης και ζυγοστάθμισης.
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΜΟΣΤΙΣΕΡ, ΕΛΑΤΗΡΙΩΝ, ΦΡΕΝΩΝ, ΦΙΛΤΡΩΝ, ΜΠΟΥΖΙ Έμπειροι τεχνικοί φροντίζουν για την υπεύθυνη τοποθέτηση σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.
  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΖΑΝΤΩΝ. ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ Υπεύθυνη επισκευή ελαστικών με εσωτερικό κόλλημα και έλεγχο ελαστικών.
  • ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Εγγυόμαστε την άψογη δουλειά και την φιλική εξυπηρέτηση.
 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός