Car Wrapping: Ολική αλλαγή στο άψε σβήσε

  28032 Επισκέψεις στο άρθρο

  Η διαδικασία αλλαγής χρώματος αυτοκινήτου με μεμβράνη είναι μια τάση που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής στο χώρο της αυτοκίνησης και της βελτίωσης ειδικότερα παγκοσμίως. Πλέον ο καθένας μπορεί να αλλάξει το χρώμα του αυτοκινήτου του, χωρίς βάψιμο ή άλλες μη αναστρέψιμες μεθόδους μέσα μόνο δύο εργάσιμες ημέρες και με μικρότερο κόστος. Οι μεμβράνες μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, στο ταμπλό ή ακόμα και στα εσωτερικά της πόρτας.

  Πληθώρα από οφέλη

  Οι μεμβράνες αυτές είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα (γυαλιστερά ή ματ) ή τύπου carbon και είναι ικανές να καλύψουν το αυτοκίνητό σας από άκρη έως άκρη ή μερικώς. Η διαδικασία είναι εύκολη και γρήγορη αφού απαιτούνται μόλις 2 εργάσιμες ημέρες για την πλήρη κάλυψη ενός αυτοκινήτου. Με τις μεμβράνες αλλαγής χρώματος το εργοστασιακό χρώμα του οχήματος δε φθείρεται, μιας και για όσο καιρό το αυτοκίνητό σας παραμένει «ντυμένο» το χρώμα του οχήματος παραμένει αναλλοίωτο από αποχρωματισμούς που οφείλονται στις ακτίνες του ηλίου, δεν προσβάλλεται από καθημερινούς ρύπους, δεν γρατζουνίζεται η γδέρνεται από μικρο-επαφές, κλαδιά δέντρων και άλλα πολλά, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορείτε να αφαιρέσετε τη ζελατίνα χωρίς πρόβλημα και χωρίς υπολείμματα. Επιπλέον οι μεμβράνες έχουν αντιχαρακτική επίστρωση και ιδιαίτερη αντοχή σε θερμοκρασίες και υπεριώδη ακτινοβολία. Με αυτήν την εξελιγμένη τεχνική βάζετε τέλος στο πρόβλημα επιλογής χρώματος σε καινούργιο ή μεταχειρισμένο όχημα, ανεβάζοντας παράλληλα και την μεταπωλητική του αξία.

  Επιβάλλεται να δηλώσουμε την αλλαγή χρώματος στο αυτοκίνητό μας, καθώς είναι θέμα ασφάλειας αλλά και νομοθεσίας. Απευθυνόμαστε στο Υπουργείο μεταφορών και συγκοινωνιών άμεσα ή μέσω ενός KEΠ, συμπληρώνουμε μια υπεύθυνη δήλωση αλλαγής χρώματος και παραδίδουμε την παλιά άδεια για να εκδοθεί σε λίγες ημέρες η ενημερωμένη καινούρια άδεια, με καμία χρηματική επιβάρυνση.

  Τι συμβουλεύουν οι ειδικοί

  Μιλήσαμε με τον κ. Γιάννη Σαμαρά από την Car Wrapping από τον οποίο μάθαμε χρήσιμες πληροφορίες γιΆ αυτή τη μέθοδο. «Το καλύτερο κομμάτι αυτής της μεθόδου είναι πως μπορείτε εύκολα και γρήγορα να αλλάξετε εξ ολοκλήρου το χρώμα του αυτοκινήτου. Οι τεχνίτες εφαρμόζουν τη μεμβράνη με τα κατάλληλα εργαλεία (πιστόλι, σπάτουλα, φαλτσέτα, μαγνήτες στήριξης κ.λπ.) δημιουργώντας άψογο αποτέλεσμα. Για ένα 5θυρο αυτοκίνητο (π.χ. BMW Σειρά 3) χρειάζονται 2-3 μέρες, χωρίς επισκευές φανοποιίας, με την τιμή να κυμαίνεται μεταξύ 1.000 και 1.200 ευρώ». Πιέσαμε τον κ. Σαμαρά να μας αποκαλύψει τα μυστικά της μεθόδου κι εκείνος μας είπε πως: «Το μυστικό είναι η σωστή προεργασία και η κατάλληλη επιλογή μεμβράνης, ανάλογα με τη μάρκα και το μοντέλο που πρόκειται να “ντυθεί”. Τα υπόλοιπα κρύβονται στην εμπειρία του εγκαταστάτη και δεν μπορούν να μεταφερθούν εύκολα στον προφορικό λόγο».   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

   

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός