Το χρώμα αυτοκινήτου θέλει τον ειΔΙΚΟ του!

4015 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχει χάσει την λάμψη του ή ήρθε η ώρα να το πουλήσετε και θέλετε να πιάσει τα λεφτά του; Άρα είναι ώρα να το βάψετε ή ακόμα και να αλλάξετε το χρώμα του;

DENT MASTER - ΜΑΡΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (AUTO EXPERT)
Προφανώς ένας καλός Φανοβαφέας μπορεί να πετύχει το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε μα η βάση για το τελικό αποτέλεσμα είναι φυσικά η πρώτη ύλη. Το χρώμα. Ή η μίξη των χρωμάτων που θα δώσουν την τελική εικόνα που εσείς θέλετε.

Άρα μια καλή αρχή είναι να συμβουλευτείτε πρώτα έναν ειδικό επί των χρωμάτων βαφής αυτοκινήτου. Οι ειδικοί στις βαφές, που θα βρείτε μόνο σε ένα ειδικό κατάστημα χρωμάτων αυτοκινήτων θα σας καθοδηγήσουν στην κατάλληλη επιλογή & θα σας βοηθήσουν να φτιάξετε τον συνδυασμό που θέλετε.

Η διαδικασία της βαφής ενός αυτοκινήτου έχει αλλάξει πολύ σε σχέση με το παρελθόν. Η εξέλιξη της τεχνολογίας γύρω από τα νέα χρώματα και οι νέες τεχνοτροπίες έχουν κάνει την διαδικασία πολύ εύκολη και δίνει πλέον στα αυτοκίνητα μια πολύ διαφορετική εμφάνιση.

Πλέον, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από μια σχεδόν ατελείωτη γκάμα χρωμάτων και μια εντυπωσιακή ποικιλία τύπων χρωμάτων. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι για τον κάτοχο ενός αυτοκινήτου, το χρώμα είναι μία προσωπική πινελιά και αντικατοπτρίζει την προσωπικότητά του και την εικόνα που θέλει να βγάλει προς τα έξω.

Εμείς βοηθάμε την έρευνα αγοράς σας, παρουσιάζοντας 9 από τους Specialists επαγγελματίες της ελληνικής αγοράς χρωμάτων αυτοκινήτου. Σε αυτούς θα βρείτε καλή συμβουλευτική και επώνυμα brand names στο χώρο της βαφής αυτοκινήτων, αλλά και των υλικών επαναβαφής.

Αξίζει να σημειώσετε πως οι Specialists αυτοί επιλέγονται (λόγω άριστης και υπεύθυνης εξυπηρέτησης) και από επαγγελματίες φανοποιούς – βαφείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ