Χρώματα Παπαδημητρίου

  3057 Επισκέψεις στο άρθρο

  Η εταιρεία ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας χρωμάτων από το 1980. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με άρτια οργάνωση και υψηλή τεχνογνωσία, δημιουργώντας υψηλό στάνταρ και προσδοκίες προς τους συνεργάτες – πελάτες της.

  Η εξειδίκευση στα συστήματα επαναβαφής

  Α) Επιβατηγά οχήματα: I.X.
  B) Εμπορικά οχήματα: Λεωφορεία – φορτηγά – τρένα και άλλων κατηγοριών εμπορικών οχημάτων.
  Γ) Ελαφριά Βιομηχανία : Με συστήματα ποιότητας, κατάλληλο για όλες τις βαφές και την προστασία των επιφανειών για την ελαφριά βιομηχανία.


  Η εταιρία μας δραστηριοποιείται επίσης και στα προϊόντα της κατασκευής, μόνωσης, συντήρησης και διακόσμησης κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων και κατασκευών, εκπροσωπώντας τα πιο γνωστά brands της αγοράς.

  Η εταιρία λειτούργει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις1200mεπί της λεωφόρου Κωνσταντινουπόλεως 25 στο Περιστέρι και διατηρεί υποκατάστημα στο νησί της Ρόδου 800m2  επί της οδού Λεωφόρος Καλλιθέας 3.

  Διαθέτει εξοπλισμό, άρτια οργάνωση, ιδιόκτητα μέσα μεταφοράς για την αποστολή εμπορευμάτων και καλύπτει όλες τις προδιαγραφές για πλήρες after sales service στους πελάτες - συνεργάτες της. Οι άνθρωποι της ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΕ με την εμπειρία τους και το ομαδικό πνεύμα δημιουργούν μια δυναμική κουλτούρα, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των συνεργατών - πελατών μέσα από τα τμήματα.

  1. ΠΩΛΗΣΕΙΣ – AFTER SALES
  2. ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ – TECHNICAL CONSULTAND
  3. ΑΠΟΘΗΚΗ
  4. ΔΙΑΝΟΜΗ – CUSTOMER SERVICE
  Οι φιλοσοφία με τις αξίες ,ας είναι αρκετά συνδεδεμένες για αυτό λειτουργούν το ΅'επιχειρείν" με ήθος – γνώση – υπευθυνότητα – παθός και συνεργασία.

  Αυτά προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής απόδοσης προστατεύοντας το περιβάλλον.

  Δείτε το site τους: https://www.papabross.gr/
  Βρείτε τους στο facebook: https://www.facebook.com/papadimitriouColors

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Ψάξε ανά κατηγορία
  Κατάσταση
  Μάρκα
  Τιμή από
  Τιμή έως