Αφοί Γρ. Τράκα Ο.Ε.

  2875 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/3/2021

  Στην Αφοί Γρ. Τράκα Ο.Ε. θα βρείτε χρώματα και προϊόντα περιποίησης για το αυτοκίνητο. Παράλληλα θα βρείτε και όλα τα απαραίτητα εργαλεία με τα οποία κάνει την δουλειά του πιο αποτελεσματική ο σύγχρονος φανοβαφέας.

  Στο κατάστημα της εταιρίας στο Γαλάτσι, θα βρείτε μία πλήρη γκάμα από προϊόντα περιποίησης, συντήρησης ή επιδιόρθωσης του χρώματος του. Ιδρύθηκε το 1984 από τον Τράκα Γρηγόριο και έχει μακρόχρονη εμπειρία στο εμπόριο χρωμάτων. Παρέχει ποιοτικά προϊόντα, υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη, όσον αφορά τα παρακάτω προϊόντα: SmirdexCromax, HB Body, 3M, Rupes, Sata, Indasa, Norton, Duxone, Chameleon, Car System, Covax, Sika, Farecla και Devilibiss.

  Μάλιστα, αν έχετε απορίες πάνω στο είδος του χρώματος που πρέπει να διαλέξετε, το έμπειρο και εξειδικευμένο πάνω στις βαφές προσωπικό μπορεί να απαντήσει σε όλες. Παράλληλα προσφέρουν και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος,

  Αν είστε επαγγελματίας βρίσκεις και τον εξοπλισμό που χρειάζεστε

  Εκτός από χρώματα, η Αφοί Γρ. Τράκα Ο.Ε. προσφέρει και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο. Εργαλεία όπως πιστόλια βαφής, αλοιφαδόρους, τροχούς κ.α., όπως επίσης και προϊόντα προστασίας ( μάσκες, γάντια κλπ).

  ΑΦΟΙ ΓΡ. ΤΡΑΚΑ Ο.Ε.
  Καλέστε:  
  2102920676 / 2102221246
  Δείτε με 1 κλικ: http://trakas.gr/

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

  ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Γράψε τι ψάχνεις
  Κατάσταση
  Ψάξε ανά κατηγορία
  Μάρκα
  Μοντέλο
  Χρονολογία
   
  Τιμή από
  Τιμή έως
  Εργοστασιακός Κωδικός