Νέα Σειρά Προϊόντων Καθαρισμού από την Dr Orfanos

2077 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι «επιστήμονες» στην περιποίηση του αυτοκινήτου λανσάρει προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού οχημάτων σε βολική συσκευασία 500ml για βενζινάδικα, καταστήματα αξεσουάρ, πλυντήρια αυτοκινήτων, & σούπερ μάρκετ.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Η Dr. Orfanos  εξειδικεύεται στην παραγωγή καθαριστικών για τα συνεργεία και τα πλυντήρια αυτοκινήτων, ενώ παράγει και τις δικές της μοναδικές φόρμουλες καθαρισμού! Η εταιρεία συνεργάζεται και διαθέτει τα προϊόντα της όχι μόνο σε ελληνικές εταιρείες αλλά και στο εξωτερικό, σκαρφαλώνοντας γρήγορα στην κορυφή των προτιμήσεων των πελατών της.

Όλα τα αγαπημένα προϊόντα σε μοντέρνο σταντ!

Μάλιστα αυτό τον καιρό δημιούργησε μια νέα σειρά επαγγελματικών προϊόντων για τον καθαρισμό οχημάτων. Στη νέα αυτή σειρά θα βρείτε τα ήδη γνωστά αγαπημένα προϊόντα σε προνομιακή συσκευασία των 500ml και περιέχει γενικά καθαριστικά, γυαλιστικά πλαστικών επιφανειών, μαυριστικό υγρό ελαστικών και γυαλιστικό ζαντών. Αξίζει να σημειωθεί ότι συνοδεύεται με εδικό σταντ, έτσι ώστε να κλέβουν τις εντυπώσεις στα μάτια των χρηστών με προσεγμένο λεξιλόγιο και εικαστική παρουσία.

Όλα τα προϊόντα έχουν barcode με ελληνικό πρόσημα, αναλυτικές οδηγίες, τεχνικές επισημάνσεις και μια καινοτομία, των προτεινόμενων προϊόντων. 

Ενδείκνυται για βενζινάδικα, πλυντήρια ή συνεργεία αυτοκινήτων γιατί παρέχει ευκαιρία μεταπώλησης και εξτρά κέρδους για εσένα και την επιχείρησή σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ - ΧΗΜΙΚΑ - ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως