Περιοδικό - Test

Μεταχειρισμένο:
 
Toyota 1,6 G6R
  

Η συγκεκριμένη έκδοση χαρακτηρίζεται από το λογότυπο G6R, προς χάριν του εξατάχυτου κιβωτίου που διαθέτει. 
Η εντυπωσιακή εμπρός ποδιά και τα πλαϊνά σκερτς, καθώς και η διακριτική αεροτομή και οι αλουμινένιες ζάντες (στάνταρ), χαρακτηρίζουν το αυτοκίνητο. 
Στο εσωτερικό, συναντάμε το ταμπλό με το ενσωματωμένο ηχοσύστημα και τα σκουρόχρωμα πλαστικά, που είναι κορυφαία σε ποιότητα. Οι κόκκινες ενδείξεις των οργάνων και ο μεταλλικός επιλογέας ταχυτήτων προσθέτουν σπορτίφ πινελιές στη καμπίνα. Τα καθίσματα, πάντως, δεν ικανοποιούν με την πλευρική στήριξη που προσφέρουν στους επιβάτες. 
Ο κινητήρας είναι χωρητικότητας 1,6 λίτρων, διαθέτει σύστημα μεταβλητού χρονισμού των βαλβίδων (VVT-i) και αποδίδει 110 ίππους, ενώ η μέγιστη τιμή ροπής (150 Nm) επιτυγχάνεται στις (3.800 σ.α.λ.). 
Οι σχέσεις του κιβωτίου ταχυτήτων έχουν συντελέσει στην ελαστικότητα του κινητήρα, ο οποίος, παρ' όλο που δεν διακρίνεται για την εκρηκτικότητά του, κινεί πολύ σβέλτα το αυτοκίνητο. 
Η Corolla G6R εξανεμίζει τις αμφιβολίες για την οδική της συμπεριφορά. Η ύπαρξη σφικτών ρυθμίσεων στις αναρτήσεις και τα φαρδιά ελαστικά της Michelin, προσφέρουν πολύ καλές επιδόσεις. Η υποστροφή έρχεται αρκετά αργά, ενώ ο οδηγός πρέπει να επιδιώξει την εμφάνισή της.

. Αξίζει για:
1. Ισχυρός κινητήρας που εξασφαλίζει καλές επιδόσεις.
2. Αξιοπιστία και ποιότητα κατασκευής.
3. Υψηλή αξία μεταπώλησης.

 Μεταχειρισμένο:
 
Toyota 1,6 G6R
Εισαγωγή θέματος
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του θέματος