Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Αφιέρωμα

Αυτό  το  άρθρο  έχει  δημοσιευτεί  στις  2/2/2010
Αφιέρωμα
«Σαμαροφορεμένη» πόλη!
Οι συνηθέστερες βλάβες
Διαβάστηκε από 11236 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης:2/2/2010
Ζάντες - ελαστικά:
Στην καλύτερη περίπτωση μπορεί και να την γλιτώσετε με ένα κλαταρισμένο λάστιχο, αφού το ενδεχόμενο καταστροφής του και στραβώματος της ζάντας είναι αρκετά πιθανό (κόστος ακόμη και στα 400 ευρώ περίπου ή και πολύ παραπάνω, το οποίο μπορεί και να εκτοξευτεί ανάλογα με τη διάσταση και με το αν πρόκειται για ζάντα αλουμινίου).
Σινεμπλόκ: Αυτά παρεμβάλλονται μεταξύ του ψαλιδιού και του πλαισίου, ενώ το κόστος αντικατάστασής τους μπορεί να φτάσει στα 50 ευρώ (κατά μέσο όρο).
Ψαλίδια-Αμορτισέρ:
Είναι σύνηθες το φαινόμενο στραβώματος των ψαλιδιών από σαμαράκια. Η καταστροφή τους δε δημιουργείται μόνο από τη συχνή διέλευση, αλλά και στην περίπτωση που η ταχύτητα με την οποία περάσαμε πάνω από αυτό ήταν αρκετά υψηλή. Το κόστος αλλαγής ποικίλλει ανάλογα με το αυτοκίνητο και μπορεί να φτάσει ακόμη και στα 200-300 ευρώ. Το κόστος αλλαγής αμορτισέρ ανά ζευγάρι υπολογίζεται στα 150 ευρώ.

 
 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Τα παράνομα σαμαράκια στους δρόμους
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Η παρανομία στο μεγαλείο της!
Τι πρέπει να κάνουμε μετά το ατύχημα; Πώς θα αποζημιωθείτε;
Θεόδωρος Γαζούλης, δικηγόρος και Αντιπρόεδρος της ΜΟΤΟΕ (Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος): Οι δήμοι δεν είναι αρμόδιοι να θεσπίζουν προδιαγραφές!
Οι συνηθέστερες βλάβες