Το Golf R Cabriolet
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Golf R Cabriolet

VW Golf R και GTI Cabriolet!

(3/6/2011)

Οι εκπλήξεις από την εκδήλωση στο Wörthersee της Αυστρίας συνεχίζονται με την Volkswagen να παρουσιάσει τις δύο ταχύτερες ανοικτές εκδόσεις του Golf. Τα αυτοκίνητα παρουσιάζονται ως πρωτότυπα, ενώ πρόκειται για τις εκδόσεις R (των 270 ίππων), και GTI (των 210 ίππων).

Έτσι, μετά την επετειακή έκδοση Golf GTI «Edition 35» για τα αντίστοιχα χρόνια παρουσίας του GTI, έρχονται οι δύο ταχύτερες ανοικτές εκδόσεις του Golf. Το VW Golf R Cabriolet θα αποδίδει 270 ίππους και 350 Nm ροπής, όπως και η κλειστή εκδοχή του, αφού τα μηχανικά μέρη δεν αλλάζουν. Η τελική του ταχύτητα θα σταματά στα 250 χ.α.ω. ενώ τα 0-100 χ.α.ω. θα έρχονται σε λιγότερο από 6 δλ. που σημαίνει ότι αυτή η έκδοση θα είναι η ταχύτερη ανοικτή στην ιστορία του μοντέλου. Όπως και η κλειστή εκδοχή του R, έτσι και το R Cabriolet είναι κατά 25 χιλ. χαμηλωμένο, φορά σύστημα πέδησης με δίσκους 17 ιντσών, και έχει ζάντες 19 ιντσών με ελαστικά πλάτους 235.

Πρόκειται για concept, όμως τα μηχανικά παραμένουν με την ιπποδύναμη να είναι οι 270 ίπποι

Πρόκειται για concept, όμως τα μηχανικά παραμένουν με την ιπποδύναμη να είναι οι 270 ίπποι

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Την ίδια στιγμή την εμφάνιση της έκανε και η ανοικτή έκδοση του Golf GTI (επίσης σε μορφή concept), όμως η VW δεν έχει δώσει ακόμη στοιχεία σχετικά με το αν θα αποδίδει 235 ίππους όπως η έκδοση «Edition 35», η ένα θα αποδίδει 210 ίππους όπως οι απλές εκδόσεις.
Toyota
test center