Daihatsu Terios
Διαβάστηκε από 13387 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/8/2011
Αν πάντα ονειρευόσασταν ένα μικρό τζιπάκι, τότε το Daihatsu Terios ίσως και να είναι η απόδειξη πως τα όνειρα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Στην τελευταία του γενιά, και μετά από μια περιορισμένου βεληνεκούς ανανέωση, το Terios παραμένει το άξιο εκτός δρόμου προσιτό τετρακίνητο που γνωρίζουμε. Στην τελευταία αυτή ανανέωσή του, το μοντέλο φέρει μικρές αλλαγές σε προφυλακτήρες, πίσω φωτιστικά σώματα, ζάντες αλουμινίου (πλούσια έκδοση) και μάσκα. Σε χαμηλότερα επίπεδα επίσης κυμαίνονται, τόσο η κατανάλωση καυσίμου, όσο και οι εκπομπές ρύπων του 1,5 λτ. κινητήρα που αποδίδει 105 ίππους κινώντας ικανοποιητικά αλλά και οικονομικά το μικρό τζιπάκι της Daihatsu. Το διαστάσεων 4.065 x 1.695x 1.705 χλστ. για μήκος, πλάτος και ύψος και με μεταξόνιο 2.580 χλστ. αμάξωμά του, εκτός από την ελκυστική του αισθητική, ξεχωρίζει και για την πολύ καλή ευελιξία που προσφέρει, γεγονός που εκτιμάται δεόντως κατά την κίνηση στην πόλη.

Ικανό παντού
Το Terios, εκτός δρόμου, δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό του να κινηθεί σε δύσκολα προσπελάσιμα εδάφη, γεγονός που αποδίδεται στο συνδυασμό πολλών επιμέρους παραμέτρων. Μερικοί από τους πιο βασικούς είναι η ιδιαίτερα ικανή τετρακίνηση, το χαμηλού βάρους και μικρών διαστάσεων αμαξωμά του και οι κοντοί πρόβολοι. Η τετρακίνηση περιλαμβάνει μόνιμη μετάδοση και στους 4 τροχούς με 3 διαφορικά, δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού διαφορικού μέσω μπουτόν σε ποσοστό 50:50 και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (Limited Slip Differential) στους πίσω τροχούς. Στην άσφαλτο, είναι αρκετά σταθερό και το μόνο που θα ενοχλήσει είναι τα κάπως αυξημένα επίπεδα θορύβου από τον κινη- τήρα στις υψηλές στροφές.
» ΕΙΣΑΓΩΓΗ
» Daihatsu Charade
» Daihatsu Cuore
» Daihatsu Terios
» Daihatsu Sirion
» Daihatsu Copen
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: DAIHATSU,

περισσότερα νέα & άρθρα »
DAIHATSU - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το νέο 2θέσιο cabriolet Daihatsu Kopen concept

Daihatsu Terios: Παντός καιρού

Daihatsu Sirion 1,0λτ. 77PS

Ο τοσοδούλης της Daihatsu

To Transformer της Daihatsu & 3 ακόμα πρωτότυπα

Εξασφαλίζει τους πελάτες της, η Daihatsu

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ντεμπούτο με 800 άλογα για την Plug-in υβριδική Lamborghini Urus SE

Ντεμπούτο για τις ανανεωμένες BMW Σειρά 4 Gran Coupe & BMW i4

Ανανεωμένο Tesla Model 3 Performance με 460 PS - Η τιμή του

Με περισσότερη ισχύ και αυτονομία τα plug-in υβριδικά Audi Q7 και Q8