3 φωτογραφίες »

Το 5θυρο Cruze 1,6 βρίσκεται στο «στοιχείο» του στις ευθείες των εθνικών οδών με καλή άσφαλτο, όπου παρουσιάζει χαμηλό θόρυβο κύλισης και είναι σταθερό.

Στο δρόμο: Ξεκούραστο και ασφαλές στο ταξίδι

(16/9/2011)

To νέο 5θυρο Cruze μοιράζεται


Στρίβει με ασφάλεια, ενώ το ESP επεμβαίνει ακαριαία σε κάθε πιθανή τάση αποσταθεροποίησης.

Στρίβει με ασφάλεια, ενώ το ESP επεμβαίνει ακαριαία σε κάθε πιθανή τάση αποσταθεροποίησης.

το πλαίσιο, τις αναρτήσεις και ταεπιμέρους μηχανικά μέρη από το

Με 5 αστέρια αξιολογήθηκε το Chevrolet Cruze

Με 5 αστέρια αξιολογήθηκε το Chevrolet Cruze

σεντάν μοντέλο και κάνει αισθητόεξ αρχής ότι είναι ρυθμισμένο στονα προσφέρει τη μέγιστη δυνατήάνεση απευθυνόμενο σε ένα συντηρητικό οδηγικά κοινό. Χαρακτηριστικό που συμβάλλει τα μέγισταείναι, η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησής του που αμβλύνει με επιτυχία τις περισσότερες ανωμαλίεςτων δρόμων σε συνδυασμό και μετα υψηλού σχετικά προφίλ«60άρια» ελαστικά (205/60 R16)του αυτοκινήτου της δοκιμής. Κινούμενο στις ευθείες των εθνικώνοδών σε λίγο πιο σβέλτους ρυθμούς, παρουσιάζεται σταθερό καιμε χαμηλό θόρυβο κύλισης, ειδικάσε καλής ποιότητας δρόμους καιόχι τόσο σε τραχιά άσφαλτο. Σεεπαρχιακά τμήματα με στροφές,παραμένει ασφαλές κινούμενο σελογικούς ρυθμούς και με το αμάξωμα να εμφανίζει ελαφρώς τονισμένες κλίσεις, χωρίς ωστόσο αυτές να γίνονται ενοχλητικές. Επίσης, το στάνταρ ESP αυξάνει ταεπίπεδα ενεργητικής ασφάλειαςμιας και επεμβαίνει ακαριαία μόλιςδιαγνώσει απώλεια πρόσφυσηςκρατώντας το αυτοκίνητο στην επιθυμητή πορεία. Ικανοποιητικά κρίνονται τα φρένα με τη σειρά τους,σε αποτελεσματικότητα (100-0χλμ./ώρα σε 39,6 μ.) και απόκριση,ωστόσο το τιμόνι με την υδραυλικήυποβοήθηση είναι σχετικά ελαφρύκαι στις υψηλές ταχύτητες και δενείναι ιδιαίτερα άμεσο στις εντολέςτου οδηγού.

Παθητική ασφάλεια5 αστέρων
Το σεντάν Cruze πάνω στο οποίο βασίζεται και το χάτσμπακ έχει διακριθείμε 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP, ενώ παράλληλαέχει αποσπάσει υψηλή βαθμολογίαστην ασφάλεια των ενηλίκων και τωνπαιδιών.

Αποτελέσματα Euro NCAP

ΣΥΝΟΛΙΚΑ 5 αστέρια
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥ 96%
Εμπρόσθια σύγκρ. (στα 16) 16
Πλευρική σύγκρουση (στα 8) 8
Πρόσκρουση σε στύλο (στα 8) 7,4
Προστασία αυχένα (στα 4) 3,1

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ 84%
Επίδοση μωρού18 μηνών (στα 12) 12
Επίδοση παιδιού3 ετών (στα 12) 11,3

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΖΟΥ 34%

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ 71%
Περιοριστής ταχύτητας 0
Έλεγχος ευστάθειας (στα 3) 3,0
Βομβητής ζώνης (στα 3) 2,0

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Tech-Ford-Fiest-ST
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel