" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μέχρι να εμφανιστεί η έκδοση ST, η Zetec S θα αποτελεί την πιο σπορ εκδοχή του Ford Focus.

H χαμηλωμένη και πιο σκληρή ανάρτηση, υπόσχεται ακόμα καλύτερα οδικά χαρακτηριστικά για το Focus Zetec S.

Νέο διάκοσμο, σπορ καθίσματα, πεντάλ αλουμινίου και κουμπί εκκίνησης του κινητήρα, συναντάμε στο εσωτερικό.

Κάνει …Focus στο σπορ ταμπεραμέντο

Διαβάστηκε από 4318 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2011

Με το Focus ST των 250 ίππων να αργεί ακόμα, η Ford Αγγλίας, παρουσίασε την σπορ έκδοση Zetec S του Focus, η οποία διαθέτει νέο body kit, αναβαθμισμένο εσωτερικό και σπορ ανάρτηση.

 
Μπορεί η έκδοση Zetec S του Focus να μη φέρει μηχανικές βελτιώσεις, όμως διαθέτει μια περισσότερο σπορτίφ εξωτερική εμφάνιση, όπως αυτή καθορίζεται από το νέο body kit, το οποίο περιλαμβάνει σπόιλερ μπροστά – πίσω, πίσω LED φωτιστικά σώματα και ζάντες 17 ιντσών. Το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί, καθώς έχει τοποθετηθεί νέος διάκοσμος, σπορ καθίσματα, πεντάλ αλουμινίου και κουμπί εκκίνησης του κινητήρα. Πάντως, η πιο σημαντική αλλαγή είναι η τοποθέτηση χαμηλότερης και σκληρότερης ανάρτησης.

Η παλέτα των κινητήρων του Focus Zetec S περιλαμβάνει 4 μηχανικά σύνολα, 2 βενζίνης και 2 πετρελαίου. Υπάρχει, λοιπόν, η επιλογή του 1,6 Ti-VCT των 125 ίππων, αλλά και του 1.600αρη EcoBoost των 180 ίππων. Σε ό,τι αφορά στις εκδόσεις diesel, στη βάση συναντάμε εκείνη που φορά το μοτέρ 1,6 TDCi των 115 ίππων και πιο ψηλά το 2,0 TDCi των 163 ίππων.

Οι πωλήσεις του ξεκίνησαν ήδη με τις τιμές να ξεκινούν από τα 21.840 ευρώ, ενώ από το Φεβρουάριο η έκδοση Zetec S θα είναι διαθέσιμη και στο station wagon αμάξωμα.

Tags: FORD, FORD FOCUS