Με τον TwinAir κινητήρα το 500αράκι συνδυάζει καλές επιδόσεις και προφίλ εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με τον TwinAir κινητήρα το 500αράκι συνδυάζει καλές επιδόσεις και προφίλ εξαιρετικά φιλικό προς το περιβάλλον.

Δεν πληρώνω...δεν πληρώνω...ΤΕΛΗ

(14/2/2012)

Δεν πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και καίνε ελάχιστα. Παρουσιάζουμε 3 μοντέλα από ισάριθμες κατηγορίες (Fiat 500, Seat Ibiza και Peugeot 308) που σε συγκεκριμένες εκδόσεις τους...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.

Ευτυχώς η αγορά διαθέτει πλήθος επιλογών για όλους, για κάθε κέφι και για όλα τα βαλάντια. Είτε προτιμά κανείς να επενδύσει σε ένα προσιτό και ολοκληρωμένο μοντέλο, είτε μπορεί να αποκτήσει κάτι που διαθέτει και έντονο στυλ, είτε θέλει να οδηγεί ένα μικρομεσαίο που έχει ακόμα και δυνατότητες οικογενειακού, δεν θα δυσκολευτεί να συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά ακόμα και με μοντέλα πολύ χαμηλού κόστους χρήσης που τελικά...εξαιρούνται και από τα τέλη κυκλοφορίας!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εμείς επιλέξαμε 3 μοντέλα από διαφορετικές κατηγορίες για να αποδείξουμε ακριβώς το παραπάνω. Το Fiat 500 0,9 εξαιρείται από τα τέλη κυκλοφορίας και καίει ελάχιστα «επενδύοντας» στο ξεχωριστό του στυλ που τείνει να καταστεί «φετίχ» για μεγάλο μέρος του αγοραστικού κοινού. Στη μικρή κατηγορία επιλέξαμε το πετρελαιοκίνητο Ibiza 1,2 ΤDI το οποίο συνδυάζει επίσης πολύ περιορισμένη κατανάλωση και μηδενικά τέλη, ενώ μπορεί να αποκτηθεί σε ενδιαφέρουσα τιμή και με καλό αρχικό εξοπλισμό. Τέλος, το μικρομεσαίο Peugeot 308 σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ούτε στην diesel έκδοση 1,6 e-HDI, αφού προσφέρει χώρους οικογενειακούς...γαλλική φινέτσα και άνεση....πολύ χαμηλή κατανάλωση, μηδενικά τέλη και αρκετά καλές επιδόσεις.
PEIRAIOS LEASING
test center