Λίγα 24ωρα μετά το ανανεωμένο Fiesta, η Ford συνεχίζει τις εκπλήξεις, αποκαλύπτωντας και τη νέα γενιά του Mondeo!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Λίγα 24ωρα μετά το ανανεωμένο Fiesta, η Ford συνεχίζει τις εκπλήξεις, αποκαλύπτωντας και τη νέα γενιά του Mondeo!

Αποκάλυψη για το νέο Ford Mondeo

(6/9/2012)

Οι αποκαλύψεις συνεχίζονται από τη Ford, η οποία στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Go Further» στο ¶μστερνταμ, παρουσιάζει την επόμενη γενιά του Ford Mondeo, με νέο look και νέους κινητήρες.

Λίγα 24ωρα μετά την αποκάλυψη των πρώτων στοιχείων για το ανανεωμένο Fiesta, η Ford συνεχίζει τις εκπλήξεις, αποκαλύπτωντας και τη νέα γενιά του Mondeo!  Στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Go Further» στο ¶μστερνταμ, η Ford δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες, αλλά και κάποια βασικά στοιχεία για το μεσαίο οικογενειακό sedan, που έχει σημειώσει μεγάλη εμπορική επιτυχία και στη χώρα μας, τα προηγούμενα χρόνια.
Από τις πρώτες εικόνες, προκύπτει ότι το νέο Mondeo, θα βασιστεί σχεδιαστικά στη φιλοσοφία του προκατόχου του, αλλά με αισθητικές πινελιές που το κάνουν ακόμα πιο μοντέρνο και κυρίως δυναμικό. Όπως η νέα μεγάλη τραπεζοειδής μάσκα, που παραπέμπει σε Aston Martin, οι τονισμένες γραμμές, αλλά και το φρεσκάρισμα στο οπίσθιο τμήμα του αυτοκινήτου. Ωστόσο, ο βασικός νεωτερισμός έχει να κάνει με την τοποθέτηση του βραβευμένου κινητήρα 1.0 EcoBoost, απόδοσης 100 και 125 ίππων αντίστοιχα, που διακρίνεται για τη χαμηλή κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων να περιορίζονται κάτω από τα 130 γρ./χλμ. Ο προηγμένος κινητήρας υιοθετεί υπερσύγχρονες τεχνολογίες όπως ανεξάρτητο μεταβλητό χρονισμό βαλβίδων εισαγωγής και εξαγωγής (Ti-VCT), συμπαγή υπερσυμπιεστή χαμηλής αδράνειας που περιστρέφεται στις 248,000rpm, άμεσο ψεκασμό καυσίμου, αλουμινένια κυλινδροκεφαλή με ενσωματωμένη πολλαπλή εξαγωγής, χιτώνια εμβόλων χαμηλής τριβής.
Ουσιαστικά το νέο Mondeo θα αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού στην κατηγορία, καθώς είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται σε μεσαίο family car, ένας κινητήρας τόσο χαμηλού κυβισμού, αλλά με πολύ σημαντικά πλεονεκτήματα. «Η σημερινή εξαιρετικά έξυπνη τεχνολογία προσφέρει στους πελάτες αυτό που λέμε περισσότερα από λιγότερα», δήλωσε η Barb Samardzich, vice president, Product Development, Ford Ευρώπης. «Αυτό ισχύει τόσο για τους κινητήρες όσο και για τους υπολογιστές και τα smartphones. Επιπλέον εφοδιάζοντας το νέο Mondeo στην Ευρώπη με τον βραβευμένο κινητήρα μας 1.0 EcoBoost προσφέρουμε τεχνολογία αιχμής με πραγματικό και χειροπιαστό όφελος για τον πελάτη».  

Η νέα μεγάλη τραπεζοειδής μάσκα παραπέμπει σε Aston Martin.

Η νέα μεγάλη τραπεζοειδής μάσκα παραπέμπει σε Aston Martin.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center