Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Το 2014 αναμένεται το νέο Mazda2
Διαβάστηκε από 15481 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/5/2013
Το επόμενο Mazda2 θα παρουσιαστεί το 2014, αφού φαίνεται ότι η Mazda με τη συνεργασία της Toyota, βρήκε τους πόρους για να κάνει πραγματικότητα τη νέα γενιά του μικρού της μοντέλου.
Πιο αναλυτικά, το νέο Mazda2 θα κατασκευάζεται από κοινού με ένα νέο μικρό Toyota στο καινούργιο εργοστάσιο της Mazda, στη Σαλαμάνκα του Μεξικό. Με τον τρόπο αυτό, η Mazda, θα μειώσει τα έξοδα εξέλιξης του νέου της μοντέλου, ενώ η Toyota θα καταφέρει να μειώσει το κόστος διάθεσης του επόμενου μικρού της στην Αμερική.

Σε ό,τι αφορά στη σχεδίαση του επόμενου Mazda2, οι κατάσκοποί μας αποκαλύπτουν ότι, το μικρότερο Mazda θα εκμοντερνιστεί περαιτέρω, επηρεαζόμενο στο εμπρόσθιο τμήμα του από τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρείας, την οποία είδαμε και στο νέο CX-5.

Για τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, είναι προφανές όμως ότι θα ενσωματώνουν την τεχνολογία SkyActiv της ιαπωνικής εταιρείας, η οποία εξασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Τα παραπάνω επιτυγχάνονται χάρη στο ψυχόμενο σύστημα επανακυκλοφορίας καυσαερίων για την αντιμετώπιση της προανάφλεξης, τα μπεκ ψεκασμού πολλαπλών οπών για ψύξη του θαλάμου καύσης, τα πρωτοποριακά σχεδιασμένα πιστόνια, το διπλό μεταβλητό χρονισμό και τα ελαφρά κινούμενα μέρη για μείωση των τριβών.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: MAZDA 2,

περισσότερα νέα & άρθρα »
MAZDA - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mazda RX-8: Λάτρευε την βενζίνη & λατρεύτηκε όταν η 100άρα είχε 1,5 ?

«Καθαρίζει» από άνθρακα τα εργοστάσιά της η Mazda

Mazda MX-5: Πιο άνετο και «τρένο» στις στροφές με το σύστημα KPC

Όταν η Mazda ζητούσε 28.900? το 2004 για το RX-8 Challenge

Τι άλλο πρέπει να κάνει η Mazda για να γίνει premium;

Mazda MX-30: Φορτίζει πιο γρήγορα και προσφέρεται σε νέα χρώματα

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κομψό και ήπια υβριδικό το επόμενο Audi A4 Avant

Ανανεωμένο VW Touareg: Έρχεται μέσα στο 2022 πιο στιλάτο από ποτέ

Στα σκαριά νέο coupe SUV για την Toyota

Νέο Toyota MR2: Plug-in με 400 άλογα και πιο ακριβό από Supra