• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων (Ν,Α, Ε, Formula Saloon, Ιστορικά) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων.

15η Ανάβαση Κύμης

Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/4/2017

Η Ανάβαση Κύμης, ένα αγωνιστικό εγχείρημα που ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια και έχει γίνει θεσμός. Ο αγώνας προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων ως ο 3ος γύρος του θεσμού.

 
Η Ανάβαση Κύμης, ένα αγωνιστικό εγχείρημα που ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια και έχει γίνει θεσμός, χάρη και στην συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που κάθε φορά, είναι αρωγός στις προσπάθειες του Σωματείου, θα διεξαχθεί για ακόμη μια χρονιά με άρωμα καλοκαιριού, στη φιλόξενη Κύμη Ευβοίας.
 
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τη διοργάνωση του αγώνα που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων ως ο 3ος γύρος του θεσμού, έχει αναλάβει η Start Line. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός, ότι ο αγώνας θα έχει ως Χορηγό Ονομασίας την εταιρεία "Seajets", η οποία βρίσκεται για ακόμη μια φορά δίπλα στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό συνολικά και στην Start Line ειδικότερα, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο έναν πολύτιμο συμπαραστάτη στην προσπάθεια για άρτια, από κάθε άποψη, διοργάνωση αγώνων αυτοκινήτου.
   
Η Seajets 15η Ανάβαση Κύμης θα διεξαχθεί στη γνωστή διαδρομή μήκους 2,85 χιλιομέτρων από το Λιμάνι μέχρι την πόλη της Κύμης, που έχει αγαπηθεί από οδηγούς και θεατές. Το πρόγραμμα του Σαββάτου 20 Μαΐου περιλαμβάνει τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο, καθώς και τη διεξαγωγή των Χρονομετρημένων Δοκιμών, ενώ τα δύο σκέλη του αγώνα θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 21 Μαΐου. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αυτοκίνητα όλων των Ομάδων (Ν,Α, Ε, Formula Saloon, Ιστορικά) που προσμετρούν στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων, ενώ όπως συμβαίνει σε κάθε αθλητική εκδήλωση που διοργανώνεται από τη Start Line, η Ανάβαση Κύμης προσμετρά στο εσωτερικό Έπαθλο "Start Line Cup 2017" για αθλητές του Σωματείου.
 
Εκκίνηση Αγώνα: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 11:30
Δημοσίευση Αποτελεσμάτων: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 14:30 (Parc  Fermé)
Απονομή Επάθλων: Κυριακή 21 Μαΐου, ώρα 15:00 (Κεντρική Πλατεία Κύμης)
 
Η διαδρομή θα κλείσει για τους θεατές, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, μία ώρα πριν τη διέλευση του πρώτου αγωνιστικού αυτοκινήτου, δηλαδή στις 10:30.
 

Tags: ΚΥΜΗ