• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το 5ο Μεσογειακό Ράλλυ θα γίνει στις 30 Απρίλη με εκκίνηση από την Κηφισιά και τερματισμό στην Αρτέμιδα (Λούτσα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Roadbook της διαδρομής φτιάχνεται από την αρχή, κατά 80% με πραγματικές φωτογραφίες.

Η Porsche 930 που θα τρέξει με το Νο1 του αγώνα.

Ο τερματισμός θα γίνει στο Trolley Cafe στη Λούτσα και θα ακολουθήσουν απονομή και φαγητό.

5o Μεσογειακό Ράλλυ: Θέλει «άντερα»

Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/4/2017

Η καρδιά των κλασσικών οχημάτων θα χτυπάει στις 30 Απριλίου στην Κηφισιά, όπου θα σημάνει η εκκίνηση  του 5ου Μεσογειακού Ράλλυ, με τη συμμετοχή έως 60 ιστορικών αυτοκινήτων.

 
Η καρδιά των κλασσικών οχημάτων θα χτυπάει στις 30 Απριλίου στην Κηφισιά, όπου θα σημάνει η εκκίνηση  του 5ου Μεσογειακού Ράλλυ.

Μιλάμε για μια διαδρομή 137 χιλιομέτρων με 4 ειδικές διαδρομές (εξού και τα άντερα) από την Κηφισιά, μέχρι την Αρτέμιδα, όπου θα γίνει ο τερματισμός, που διοργανώνει η Ελληνική Λέσχη Κλασσικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.Κ.Α.).

Πρόκειται για αγώνα τύπου “regularity” στον οποίο δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν έως 60 ιστορικά αυτοκίνητα. Η διαδρομή περνάει μέσα από γραφικά και άγνωστα χωριά του νομού Αττικής και εναλλάσσει βουνό (Πάρνηθα, Τατόι) και θάλασσα (Ωρωπός, Ραφήνα, Αρτέμιδα),  ενώ το αγωνιστικό highlight βρίσκεται στην ιστορική κατάβαση του Αγ. Μερκουρίου, και αποτελεί μια πρώτη ευκαιρία για τους οδηγούς να χαρούν τη διαδρομή με το κλασσικό τους όχημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Roadbook της διαδρομής φτιάχνεται από την αρχή, κατά 80% με πραγματικές φωτογραφίες και αλλαγμένο ώστε να είναι πιο δίκαιο για όλους τους οδηγούς, παλιούς και νέους. Το AutoΤρίτη είναι χορηγός επικοινωνίας του αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί από το καφέ "Sweet Habit" στην Κηφισιά και θα τερματίσει στο "Trolley Cafe" στην Αρτέμιδα περίπου στις 2.30. Μετά τον τερματισμό θα γίνει η καθιερωμένη απονομή των κυπέλων και θα ακολουθήσει φαγητό για τα πληρώματα και όχι μόνο.

Οι συμμετοχές κλείνουν την Τρίτη 25 Απριλίου, για αυτό βιαστείτε. Περισσότερες πληροφορίες, τον κανονισμό του αγώνα, αλλά και τη φόρμα συμμετοχής, θα τα βρείτε στο επίσημο site της ΕΛΚΑ και στη σελίδα της λέσχης στο Facebook.