Ο Σάκης στο WRC

Ο Σάκης στο WRC

(13/3/2009)

Στο πλαίσιο συναυλίας του στη Λεμεσό, ο εκπρόσωπος της χώρας μας στη Eurovision, Σάκης Ρουβάς είχε την ευκαιρία να ζήσει έστω για λίγο την ένταση του WRC. Ο Έλληνας τραγουδιστής έγινε για λίγο συνοδηγός του Mikko Hirvonen λίγο πριν αγωνιστεί για τον τρίτο σταθμό του WRC, το ράλι Κύπρου.

«O Σάκης ήθελε να μάθει τα πάντα για ότι συμβαίνει στο cockpit του Focus και αστειευτήκαμε για το πόσο κερδίσει ο καθένας από εμάς ζώντας στο stage, αυτός στο stage των συναυλιών και εγώ στις stages (ειδικές) του WRC.» δήλωσε ο Hirvonen. «Όσον αφορά τον διαγωνισμό της Eurovision, του υποσχέθηκα ότι θα τον υποστηρίξω τον Μάιο, χωρίς όμως να κερδίσει τη χώρα μου (Φιλανδία)! Όταν είδα το καλωσόρισμα που του επιφύλαξαν οι θαυμαστές του κατάλαβε πόσο μεγάλος star είναι.» πρόσθεσε. «Ήταν μια φανταστική εμπειρία.» δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Ο Miko μου είπε τα πάντα για το αυτοκίνητο και μου έδειξε μερικές από τις δυνατότητες του. Έμεινα έκπληκτος από την επιτάχυνση, Είναι η πρώτη φορά που κάθομαι σε ένα αυτοκίνητο WRC. Ο Mikko μου υποσχέθηκε ότι θα με πάει μια διαδρομή σε μια ειδική όταν η Ford έρθει στο ράλι της Ελλάδος τον Ιούνιο, θα επικοινωνήσω για να του το θυμίσω!» &&&&
home pro
test