" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οι αισθητικές βελτιώσεις του A3 τονώνουν διακριτικά το χαρακτήρα του

Εσωτερικά η βασική δομή και οι εξαιρετική ποιότητα παραμένουν όμως συμπληρώνονται από νέες λεπτομέρειες όπως τιμόνι, πλαίσιο οργάνων, και ασημί πινελιές

Ανανέωση για το Audi A3

Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/4/2010

Ύστερα από την μεγάλη ανανέωση του A3 το 2008, και μετά από την διάθεση του με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα των 1,2 λίτρων TFSI και τους 105 ίππους, έρχεται ακόμη μια ανανέωση για το premium μικρομεσαίου του Γερμανού κατασκευαστή. Αυτή αφορά αποκλειστικά στιλιστικές λεπτομέρειες.

 
Η ανανέωση αφορά σε όλα τα μοντέλα και τα αμαξώματα, συμπεριλαμβανομένων και των Sportback αλλά και Cabrio, καθώς και του ταχύτερου S3. Περιλαμβάνουν μαύρο εσωτερικό για το εμπρόσθιο γκρίλ, εμπρός προφυλακτήρα με νέο σχεδιασμό στο κάτω μέρος που στις δύο εισαγωγές αέρα περιλαμβάνει και ασημί λεπτομέρειες, επανασχεδιαμένο diffuser στον πίσω προφυλακτήρα, ενώ οι μεσαίες κολώνες είναι πλέον βαμμένες σε μαύρο χρώμα. Υπάρχουν ασημί λεπτομέρειες στα χερούλια των θυρών, και οι εξωτερικοί καθρέπτες είναι επανασχεδιασμένοι και πιο αεροδυναμικοί (όχι στο S3), ενώ στις τρίθυρες εκδόσεις τα πίσω φανάρια διαθέτουν πιο σκούρα κρύσταλλα. Ο επιπλέον εξοπλισμός επίσης περιλαμβάνει δύο νέα σχέδια με 10 και 5 ακτίνες για τις μεγέθους 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ενώ υπάρχει και ένα επίσης νέο σχέδιο σε μέγεθος 18 ιντσών. Εσωτερικά, τα όργανα του πίνακα έχουν πλέον γκρι πλαίσιο, υπάρχει τιμόνι με νέο σχεδιασμό, νέο λεβιέ ταχυτήτων για την αυτόματη έκδοση S-Tronic, ενώ υπάρχουν και λεπτομέρειες αλουμινίου σε κεντρική κονσόλα, και τις επενδύσεις των θυρών. Τέλος, έχουν προστεθεί και τέσσερις νέοι χρωματισμοί στην παλέτα του A3, είναι οι: Volcano Red, Dakota Gray, Amethyst Gray και Scuba Blue.

Tags: AUDI A3