• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
4 φωτογραφίες »

Tην βρήκε κατεστραμμένη μετά από service

1.516 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/6/2020

Αφήνεις το αυτοκίνητό σου σε αντιπροσωπεία, γυρνάς και το βλέπεις έτσι. Τι θα έκανες εάν ήσουν στην θέση του άτυχου Jake Miller;

Η νέα Chevrolet Corvette σημείωνε καλή εμπορική πορεία στις ΗΠΑ μέχρι την στιγμή που η πανδημία χτύπησε και τις ΗΠΑ και ανάγκασε την General Motors να κλείσει τις γραμμές παραγωγής της. Δεν είναι λίγες οι Corvette που πρόλαβαν να τρακάρουν στα χέρια των άπειρων οδηγών αλλά αυτή εδώ που βλέπετε στις φωτογραφίες, υπέφερε όταν ο ιδιοκτήτης την άφησε σε μια τοπική αντιπροσωπεία της φίρμας.

Ο Jake Miller άφησε εκεί την ολοκαίνουρια Corvette που είχε αγοράσει αλλά οι μηχανικοί που την ανέλαβαν, δεν υπολόγισαν σωστά το βάρος και το μήκος της με συνέπεια το αυτοκίνητο να πέσει από το ανυψωτικό μηχάνημα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι εργαζόμενοι εκεί τράβηξαν φωτογραφίες και τις ανέβασαν στο διαδίκτυο χωρίς την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη, που με δίκιο του εξοργίστηκε όταν έμαθε τι έχει συμβεί.

Ο ιδιοκτήτης μάλιστα φαίνεται αποφάσισμένος να μην δεχτεί την επικείμενη πρόταση της αντιπροσωπείας να του δώσει μια καινούρια Corvette Stingray αλλά θέλει να του προσφέρουν μια Ζ06. Ο ίδιος τόνισε: «Έχω μιλήσει με στελέχη της GM. Δεν ενδιαφέρομαι για την βασική έκδοση. Θέλω την νέα Ζ06.»

Εσείς τι θα κάνατε στην θέση του;