• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Τ1 Concept θα χρησιμοποιεί ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 339 ίππων.

Aυτός μαζί με άλλους τέσσερις φοιτητές στην Βαρκελώνη, έφτιαξαν το Τ1, ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Oι φοιτητές εκτιμούν ότι το αγωνιστικό θα μπορούσε να πιάσει μέγιστη ταχύτητα τα 410χλμ/ώρα.

Αγωνιστικό Τesla Concept

Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/4/2017

Ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής με μια μικρή ομάδα φοιτητών θεωρούν ότι σχεδίασαν το αγωνιστικό αυτοκίνητο του της Tesla για το 2030. Φυσικά είναι ηλεκτρικό. Διαβάστε πως θα παράγεται η ισχύς του.

 
Η Τesla θα νικήσει τον 24-ωρων αγώνα του Le Mans το 2030 σύμφωνα με τον σχεδιαστή Οmar Alfarra Zendah. Aυτός μαζί με άλλους τέσσερις φοιτητές στην Βαρκελώνη, έφτιαξαν το Τ1, ένα τελείως διαφορετικό αγωνιστικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

Οι φοιτητές φαντάζονται ότι το Τ1 θα έχει ένα ζεύγος από λάστιχα σε κάθε γωνία του αυτοκινήτου με διαχύτες αέρα ανάμεσα τους. Όταν το αυτοκίνητο θα τρέχει, ο αέρας που περνά πάνω από το αυτοκίνητο θα μετακινεί αυτές τις συσκευές και θα παράγεται ηλεκτρισμός. Επιπρόσθετα, άλλο ένα αεροδυναμικό εξάρτημα θα βρίσκεται πίσω από τη θέση του οδηγού με την ονομασία Gorlov Helical Turbine και θα παράγει ακόμα περισσότερη ενέργεια. Αυτή η σχεδίαση μπορεί κάνει δυνατή την παραγωγή ενέργειας ενώ το αυτοκίνητο κινείται σε οποιαδήποτε κατεύθυνση και κάνει λιγότερη φασαρία από τα υπόλοιπα μοντέλα concept  που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας κατά καιρούς.
 
Το Τ1 Concept θα χρησιμοποιεί ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 339 ίππων σε κάθε ζεύγος ελαστικών με συνολική ροπή 2.400Nm. Oι φοιτητές εκτιμούν ότι το αγωνιστικό θα μπορούσε να πιάσει μέγιστη ταχύτητα τα 410χλμ/ώρα.

Το Tesla Model S μπορεί να μην τρέξει στο Le Mans, αλλά στο Πρωτάθλημα 10 αγώνων των ηλεκτρικών GT. Tα αυτοκίνητα στο Πρωτάθλημα έχουν απόδοση 789 ίππους, 995Nm ροπή και φτάνουν τα 0-96 σε 2.1 δευτερόλεπτα.

Ποια είναι η γνώμη σας για την σχεδίαση του;

Tags: ΤESLA, CONCEPT