Στην ήπειρο της Αμερικής θα λάβει συνέχεια το πρωτάθλημα της Formula 1, με το Grand Prix του Καναδά να ανοίγει τις πύλες του.

Αλλάζει ήπειρο και πάει Καναδά η F1

3.807 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2018)

Στην ήπειρο της Αμερικής θα λάβει συνέχεια το πρωτάθλημα της Formula 1, με το Grand Prix του Καναδά να ανοίγει τις πύλες του αυτό το Σαββατοκύριακο, φιλοξενώντας τον 7ο αγώνα της σεζόν.

Για τον Καναδά έχει γίνει η ίδια ακριβώς επιλογή γομών με το Μονακό, παρότι αυτοί οι δυο αγώνες δε θα μπορούσαν να διαφέρουν περισσότερο μεταξύ τους. Στο Μονακό η σειρά εκκίνησης είναι σχεδόν ίδια με την τελική κατάταξη, αντίθετα στον Καναδά όλα μπορεί να συμβούν. Αυτό οφείλεται στην απαιτητική χάραξη της πίστας που περιέχει πολλά σημεία όπου μπορεί να γίνει προσπέρασμα.  
Προσθέστε τον απρόβλεπτο καιρό και έχουμε την πρώτη μεγάλη πρόκληση για την νέα ροζ εξαιρετικά μαλακή γόμα PZero που έκανε το ντεμπούτο της στον προηγούμενο αγώνα, στο Μόντε Κάρλο. Το Μονακό είναι γνωστό ως η διαδρομή με τις λιγότερες απαιτήσεις για τα ελαστικά μέσα στη χρονιά. Αντίθετα το Μόντρεαλ έχει μεγαλύτερες ταχύτητες και διαφορετικές στροφές.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
moto