• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Όταν ρωτήθηκε τι περιμένει να δει με τον spec 3 στην Αυστρια αυτός δήλωσε: «Tίποτα».

Alonso: « Δεν περιμένω τίποτα από το νέο μοτέρ»

Διαβάστηκε από 6386 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/7/2017

Δεν φάνηκε και πολύ ενθουσιασμένος για τον καινούριο κινητήρα που φέρνει η Honda ο Ισπανός οδηγός της McLaren. Διαβάστε τι άλλο δήλωσε σχετικά.

 
Ο Fernando Alonso δεν φαίνεται να περιμένει πολλά πράγματα από τον νέο κινητήρα της Honda που πρόκειται να κάνει ντεμπούτο στο Grand Prix της Αυστρίας αυτό το σαββατοκύριακο.

Παρά την έντονη φημολογία για διαζύγιο της McLaren από την Ηonda, η ιαπωνική μάρκα έχει έτοιμο τον spec 3 κινητήρα. Το αφεντικό της Honda στην F1 Υusuke Haseqawa δήλωσε πως ανυπομονεί να δει πως θα τα πάει η McLaren σε αυτόν τον αγώνα.

Αντίθετα, ο Ισπανός δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής σε εκδήλωσε της FIA δεν φάνηκε και πολύ ενθουσιασμένος « Πιστεύω ότι ο κινητήρας είναι καλός για τις ανακοινώσεις στον Τύπο αλλά ουσιαστικά δεν αλλάζει και πολλά. Κάθε αναβάθμιση είναι ευπρόσδεκτη αλλά δεν υπάρχουν αλλαγές στο νέο μοτέρ. Τον δοκιμάσαμε στα δοκιμαστικά στο Baku και βγήκαμε τελευταίοι».
 
Όταν ρωτήθηκε τι περιμένει να δει με τον spec 3 στην Αυστρια αυτός δήλωσε: «Tίποτα».

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Alonso να βρίσκεται κοντά σε συνεργασία με την Mercedes ή την Ferrari για το 2018. Πάντως, από την πλευρά του ο Νiki Lauda δήλωσε σχετικά « Ο Αlonso δεν μπορεί να έρθει σε μας. Ο Lewis έχει ακόμα συμβόλαιο και ο Bottas είναι πολύ αποδοτικός. Δεν έχουμε χώρο».