Δηλώσεις του Fernando Alonso που σίγουρα θα προκαλέσουν συζητήσεις!

Δηλώσεις του Fernando Alonso που σίγουρα θα προκαλέσουν συζητήσεις!

Alonso: «Κράζει» Senna-Prost!

4.316 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2017)

Σε μια σειρά καυστικών και μάλλον αντισυμβατικών δηλώσεων προέβη ο Fernando Alonso, καυτηριάζοντας την εποχή Senna-Prost στην Formula 1!

O Fernando Alonso έχει γενικότερα εκφράσει την αντίθεσή του για την σημερινή κατεύθυνση της Formula 1, αρκετές φορές. Αυτή την φορά όμως, σε νέες δηλώσεις του, ο Ισπανός πιλότος καυτηριάζει την εποχή Senna-Prost στο άθλημα, χαρακτηρίζοντάς την «βαρετή»!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  
Σύμφωνα με τον Alonso, η εποχή του 80 και των αρχών του 90 είναι υπερεκτιμημένη και εξηγεί την γνώμη του λέγοντας: «Εκείνη την εποχή η Formula 1 ήταν πάρα πολύ βαρετή. Αν δεις έναν αγώνα του 85, του 88, του 92, θα σε πάρει ο ύπνος. Ήταν δύο McLaren, δύο πιλότοι, ο τέταρτος είχε φάει ήδη γύρο και ανάμεσα στα αυτοκίνητα υπήρχε διαφορά 25 δευτερολέπτων. Ήταν 10 αυτοκίνητα επίσης που δεν τερμάτιζαν γιατί η αξιοπιστία ήταν έτσι και έτσι.»
 
«Πιστεύω ότι τώρα η θεαματικότητά μας πέφτει, γιατί γίνεται ότι γινόταν και τότε, όπου ο Prost, o Senna και όλοι οι άλλοι φύλαγαν καύσιμο, φύλαγαν λάστιχο και όλα αυτά.»
 
O Alonso χαρακτηρίζει την δεκαετία του 2000 ως την καλύτερη για το άθλημα, λέγοντας συγκεκριμένα: «Πολλοί κατασκευαστές μπήκαν το 2000: η BMW, η Toyota, και οι θεατές μας ήταν οι περισσότεροι από ποτέ. Αγωνιστήκαμε σε νέες χώρες και αυτή η εποχή ήταν όσο πιο ψηλά μπορούσαμε να πάμε».
 
Ο Ισπανός πιλότος μίλησε επίσης για τις αλλαγές κανονισμών για φέτος, που αναμένεται να κάνουν τα μονοθέσια ταχύτερα έως και 5 δευτερόλεπτα στο γύρο, με τις αλλαγές στην σχεδίαση. Δηλώνει θετικός στις μεταβολές αυτές λέγοντας: «Οι πηγές και η τεχνολογία που διαθέτουν οι ομάδες μπορούν να φέρουν τα μονοθέσια πάνω από οποιοδήποτε επίπεδο ανθρώπινης αντίληψης. Τώρα δεν έχουμε τέτοια αίσθηση: Τα μονοθέσια είναι πολύ αργά και δεν έχουν πρόσφυση. Νομίζω ότι οι αλλαγές θα τα κάνουν πιο απολαυστικά-θα νιώθουμε το grip και θα πιέζουμε στις στροφές.»
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center