Εικόνα από το πρώτο ράλι της Ρόδου

Εικόνα από το πρώτο ράλι της Ρόδου

Αναβιώνει το κλασσικό ράλι της Ρόδου

2.545 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2017)

Tουλάχιστον 70 αυτοκίνητα θα πάρουν μέρος στο 2ο κλασσικό ράλι Ρόδου, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του επόμενου μήνα στο πανέμορφο νησί.

Η εκδήλωση αφορά στην ουσία, την αναβίωση της regularity διαδρομής που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 30 Ιουνίου 1996 και αφορούσε την περιφερειακή διαδρομή του νησιού, η οποία είχε καταλήξει στην πλατεία δημαρχείου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το ράλι θα διοργανωθεί την Κυριακή 25 Ιουνίου με σημείο εκκίνησης το χώρο μπροστά από την περιφέρεια, σε μία διαδρομή που θα περιλαμβάνει όλο το νησί της Ρόδου και θα καταλήξει και πάλι στο ίδιο σημείο γύρω στις 6 το απόγευμα, όπου και θα γίνει η απονομή των βραβείων στους νικητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 2ο κλασσικό ράλι Ρόδου, θα πάρουν μέρος οχήματα που κατασκευάστηκαν μέχρι την 31/1/1987, ενώ μέσα στο επόμενο διάστημα θα γίνουν ανακοινώσεις για τις λεπτομέρειες του προγράμματος του αγώνα και τις δηλώσεις συμμετοχής.
Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας οχημάτων εποχής και του συλλόγου ιστορικού και παλαιού αυτοκινήτου, Αντώνης Θεοχάρης δήλωσε, πως σκοπός του συλλόγου, είναι να αναδειχτεί το νησί με την αναβίωση του γεγονότος μετά από 21 χρόνια και για το λόγο αυτό εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη στήριξη της περιφέρειας σε αυτή την προσπάθεια.

«Ευελπιστούμε να έχουμε τουλάχιστον 70 οχήματα και ελπίζω να ανταποκριθούν και από το νησί της Ρόδου, η διαδρομή θα είναι πάλι ο γύρος του νησιού, θα κάνουμε μία ανασυγκρότηση στη Λίνδο και στη συνέχεια θα τερματίσουμε στην περιφέρεια στο σημείο από το οποίο ξεκινήσαμε για να κάνουμε την απονομή των νικητών» κατέληξε ο κ. Θεοχάρης. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LINGLONG STOXOS TOP 5
test center