Θα μπορούσε εύκολα να εξοπλιστεί με τον V8 3,8 λίτρων κινητήρα της Levante Trofeo απόδοσης 590 ίππων και 730 Nm ροπής.

Το μοντέλο στην νέα του εκδοχή υιοθετεί μια αρκετά επιθετική σχεδίαση.

Οι διαρροές έχουν αρχίσει να φουντώνουν γύρω από το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο αντικαταστάτης της GranTurismo.

Aναβιώνει η Maserati Sebring;

3.226 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2018)

Iδού η πρόταση του ανεξάρτητου σχεδιαστή Igor Jankovic για μια πιθανή αναβίωση της Maserati Sebring σαν αντικαταστάτης της τελευταίας GranTourismo. Πώς σας φαίνεται;

Με την Maserati να διατηρεί στην γκάμα της αρκετά σπορ σεντάν και crossover, oι διαρροές έχουν αρχίσει να φουντώνουν γύρω από το πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο αντικαταστάτης της GranTurismo, όταν η εταιρεία επιλέξει να σταματήσει την παραγωγή της.
 
Από την πλευρά του, ο ανεξάρτητος ψηφιακός σχεδιαστής Igor Jankovic με αυτή την πρόταση του καλεί την ιταλική φίρμα να προχωρήσει στην αναβίωση της κλασικής Maserati Sebring που αποτελεί ένα από τα πιο «θρυλικά» μοντέλα της μάρκας που κατασκευάζονταν στην δεκαετία του 1960. Το μοντέλο είχε πολλά κοινά στοιχεία με την 3500 GT και έπαιρνε ισχύ από έναν μοναδικό 6κύλινδρο κινητήρα. Πάντως, αν όντως η Sebring αναβιωθεί, γίνεται αντιληπτό ότι θα μπορούσε εύκολα να εξοπλιστεί με τον V8 3,8 λίτρων κινητήρα της Levante Trofeo απόδοσης 590 ίππων και 730 Nm ροπής.

Το μοντέλο στην νέα του εκδοχή υιοθετεί μια αρκετά επιθετική σχεδίαση με γιγάντιους εισαγωγείς αέρα χαμηλά στον προφυλακτήρα, πολυτελή γρίλια, καπό γεμάτο νευρώσεις αλλά και ένα πολύ σπορ coupe αμάξωμα με κάποια λιγοστά ρετρό στοιχεία.

Πώς σας φαίνεται;

PEIRAIOS LEASING
OPEL