3 φωτογραφίες »

Το ανανεωμένο Toyota Hilux έκανε την εμφάνισή του.

Ανανεωμένο Toyota Hilux

5.941 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2020)

Το ανανεωμένο Toyota Hilux έκανε την εμφάνισή του έχοντας φρεσκαρισμένο ντιζάιν, περισσότερη τεχνολογία και ένα νέο κινητήρα πετρελαίου στην κορυφή της γκάμας με 50 κιλά ροπής.


Το πρόσωπο του νέου Hilux έχει επανασχεδιαστεί πλήρως με μια νέα τολμηρή και δυναμική τρισδιάστατη μάσκα να συνδυάζεται με τον ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα. Αμφότερα προσφέρουν στο «αγροτικό» της Toyota μια πιο macho εμφάνιση, η οποία συνδυάζεται με τις νέες τάσεις σε επίπεδο τεχνολογίας όπως για παράδειγμα τα νέα LED φωτιστικά σώματα που δεσπόζουν τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος. Σε γενικές γραμμές το ντιζάιν του ανανεωμένου ιαπωνικού Pick-Up αντλεί στοιχεία τόσο από το αμερικανικό Land Cruiser, όσο και από το πιο πρόσφατο RAV4 στο εμπρός μέρος.
 
Από εκεί και πέρα, ένα από τα καινούργια χαρακτηριστικά είναι οι νέες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών με μαύρο φινίρισμα, καθως επίσης και τα προστατευτικά πλαστικά στους θόλους. Η «ποδιά» στο εμπρός μέρος συνοδεύει το Hilulx εδώ και δεκαετίες. Επιπρόσθετα, η ιαπωνική φίρμα αναφέρει πως για το εξωτερικό προστίθενται τρία νέα χρώματα Emotional Red II, Dark Blue και Oxide Bronze metallic.
 
Μπαίνοντας στην καμπίνα, το αναβαθμισμένο εσωτερικό διαθέτει και αυτό νέα σχεδίαση ενώ θέση παίρνει μία οθόνη 8 ιντσών που φιλοξενεί το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. Το βελτιωμένο σύστημα πολυμέσων διαθέτει γρηγορότερη απόκριση λογισμικού, σύμφωνα με τη μάρκα, και ενσωματώνει και τα νεότερα συστήματα διασυνδεσιμότητας με smartphones: Apple CarPlay και Android Auto.
 
Για αυτούς που θέλουν το κάτι παραπάνω, αφενός υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος προαιρετικού εξοπλισμού, αλλά και η κορυφαία έκδοση Invincible. Η τελευταία μεταξύ άλλων προσθέτει διαφορετικής σχεδίασης γρίλια και προφυλακτήρα, που προσφέρονται αποκλειστικά σε αυτή την έκδοση, καθώς επίσης και χρήσιμα εξαρτήματα όπως οι μπάρες στην καρότσα. Στο εσωτερικό υπάρχουν δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα και αναβαθμισμένος φωτισμός περιβάλλοντος.
 
Κλείνουμε με το σημαντικότερο σκέλος, αυτό των μηχανικών συνόλων. Το ανανεωμένο Hilux, έχει ενισχυθεί με την προσθήκη ενός νέου, ισχυρότερου πετρελαιοκινητήρα 2,8 λίτρων, απόδοσης 204 ίππων και 500 Nm ροπής. Στο πεδίο των επιδόσεων, το 0-100 χλμ./ώρα γίνεται σε 10 δευτερόλεπτα, ενώ το μοτέρ συνδυάζεται είτε με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο είτε με αυτόματο. Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι πως, ο συνδυασμός του αυτόματου κιβωτίου με την τετρακίνηση συνηγορεί στην αύξηση της ικανότητας ρυμούλκησης στα 3.500 κιλά για όλες τις εκδόσεις (Single Cab, Extra Cab και Double Cab) επωφελούμενο τα μέγιστα της μεγάλης ροπής του μοτέρ, ενώ τα μοντέλα 4Χ2 φτάνουν τα 2.800 κιλά.
 
Οι πωλήσεις του νέου Hilux θα ξεκινήσουν στην Ανατολική Ευρώπη τον Ιούλιο και στη Δυτική Ευρώπη τον Οκτώβριο του 2020.

NEO TRANSPORTER
test center