• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Ανεπαίσθητες οι αισθητικές αλλαγές στο ανανεωμένο Fiat Panda.

Ο αέρας ανανέωσης δεν μπορούμε να πούμε πως... φύσηξε δυνατά στο εσωτερικό, το οποίο παραμένει σχεδόν ίδιο με το τωρινό μοντέλο.

Ανανέωση για το Fiat Panda

5.375 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/9/2016

Κυρίως εξοπλιστικές είναι οι αλλαγές στην ανανεωμένη έκδοση του Fiat Panda. Ας δούμε λοιπόν τι νέο φέρνει το ιταλικό μοντέλο.

 
Η Fiat προέβη στην ανανέωση της γκάμας του Panda, προκειμένου να το διατηρήσει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην κατηγορία του.

Σχεδιαστικά, υπάρχουν μικροεπεμβάσεις στους προφυλακτήρες, ενώ το αμάξωμα πλέον έρχεται σε δύο νέα χρώματα και με νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου. Και εκεί σταματούν οι αλλαγές εξωτερικά.

Στο εσωτερικό, η Fiat υπόσχεται πιο ευανάγνωστο πίνακα οργάνων, χάρη σε αλλαγές στη γραμματοσειρά του, ενώ υπάρχουν νέες επενδύσεις στο σαλόνι, καθώς και νέοι χρωματικοί συνδυασμοί. 


Ειδοποιός διαφορά στο ανανεωμένο Panda είναι η προσθήκη του συστήματος Uconnect το οποίο έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα της μάρκας και προσφέρει δυνατότητα συνδεσιμότητας με smart phones.

Στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές, με την γκάμα να εξακολουθεί να απαρτίζεται από τον 1,2 λτ. βενζίνης με 69 άλογα, τον 0,9 λτ. twinair επίσης βενζίνης σε εκδόσεις με 65, 85 και 90 ίππους και τον ντίζελ 1,3 λτ. με τους 95 ίππους.

Το ανανεωμένο Fiat Panda θα είναι διαθέσιμο άμεσα, ενώ θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού. Οι τιμές του δεν αναμένεται να έχουν διαφορά σε σχέση με αυτές της τωρινής έκδοσης.

 
 • φίλιππος

  Λαμπρά έπραξε η FIAT και δεν έκανε εκτεταμένες αλλαγές στο υπερεπιτυχημένο PANDA-κι. Συνήθως οι εκτεταμένες αλλαγές κάνουν σούπα την συνταγή αυτοκινήτων που σπάνε τα ταμία. Κράτα τα λεφτά σου FIAT και παρουσίασε ένα εξολοκλήρου καινούργιο προϊόν όταν έρθει η ώρα. Έξυπνη η αλλαγή του συστήματος navigation κατά την γνώμη μου……, ξήλωσε λοιπόν το πανάκριβο και κατά τα άλλα άχρηστο εταιρικό navigator και στην θέση του βάζει πρακτικότατη βάση για τα κινητά μας με usb φόρτισης στα δέκα εκατοστά και έβγαλε και dedicated app…. Γλυτώνουμε κακάσχημες βάσεις βεντούζες και καλώδια να διατρέχουν το ταμπλό!

    5
 • Πειραιωτης

  Με της ποδιες και τα προστατευτικα γυρω του η υπερηψωμενη εκδοση μου αρεσει πολυ,οπως και το εσωτερικο που ειναι αστερι.

    2
 • ???

  πολυ επιτυχημενη ανανεωση στα προτυπα της vw αλλαξαμε μιση λαμπα και εχουμε ανανεωμενο μοντελο, ελπιζω να μην φολκσβαγκενισει σε αυτον τον τομεα η φιατ.