Από την πλευρά του ο Hamilton φάνηκε προετοιμασμένος για ένα δύσκολο GP.

Ανησυχεί η Μercedes

3.258 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2018)

Έντονος είναι ο προβληματισμός στο στρατόπεδο της Mercedes για το κατά πόσο θα μπορέσουν να είναι ανταγωνιστικοί στο επόμενο GP. Διαβάστε γιατί.

Πολλές είναι οι δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει η Mercedes στο Grand Prix του Μονακό σύμφωνα με το Lewis Hamilton, υποστηρίζοντας ότι τα μονοθέσια της Mercedes ίσως δεν είναι σε θέση να ανταγωνιστούν αυτά της Ferrari ή ακόμα και της Red Bull.

Η Mercedes και ο παγκόσμιος πρωταθλητής είχαν πέρυσι έναν πολύ κακό αγώνα, με τον Βρετανό να μην μπορεί να περάσει ούτε στο Q3 και να τερματίζει τελικά 7ος, ενώ ούτε ο Βottas μπορούσε να κινηθεί σε ανταγωνιστικό ρυθμό.
 
Το αφεντικό της Mercedes Toto Wolff ξεκαθάρισε πως είναι απίστευτα ανήσυχος για το τι τους περιμένει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Μονακό λέγοντας: «Tα τελευταία χρόνια, υπήρχαν πάντα πίστες που μας πήγαιναν και κάποιες άλλες που δεν είμαστε τέλειοι για οποιοδήποτε λόγο. Είναι δύσκολο να αλλάξεις το DNA του αυτοκινήτου. Οι πίστες στο Μονακό, στην Βουδαπέστη και στην Σιγκαπούρη είναι όλες πίστες που δεν πήγαμε καλά πέρυσι. Γιατί το μονοθέσιο μας δεν αρέσκεται να πηγαίνει γρήγορα στις στροφές του Μονακό δεν το ξέρουμε. Αλλά ξέρουμε τι πήγε στραβά πέρυσι.»

Από την πλευρά του ο Hamilton φάνηκε προετοιμασμένος για ένα δύσκολο GP. Ο Bρετανός είπε: « Ξέρουμε πως πιθανότατα θα είναι ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο. Οι άλλοι θα είναι πιο γρήγοροι από εμάς. Αλλά μπορεί να μείνουμε έκπληκτοι , μπορεί να είμαστε όμως και ανταγωνιστικοί. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Μπορείς να πάρεις καλούς πόντους σε αγώνες ακόμα και αν δεν νικήσεις. Υπάρχει πολύς δρόμος. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε ανεξάρτητα αν είμαστε οι πιο γρήγοροι.»

Toyota
test center