Αποκαλύφθηκε το νέο Toyota Prius της Modellista
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αποκαλύφθηκε το νέο Toyota Prius της Modellista

3.798 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2022)

Το νέο Toyota Prius Modellista αποκαλύφθηκε, παρουσιάζοντας τις αισθητικές αναβαθμίσεις τις οποίες μπορεί να λάβει το PHEV μοντέλο στην 5η του γενιά!

Εργοστασιακές αισθητικές αναβαθμίσεις για το νέο Prius

Η Toyota προχώρησε στα επίσημα αποκαλυπτήρια του νέου Prius, που στην 5η του γενιά θα έρθει στην Ευρώπη αποκλειστικά ως Plug-in υβριδικό. Λίγη ώρα μετά η Modellista, η επίσημη εταιρεία αισθητικών αναβαθμίσεων της Toyota, παρουσίασε μία σειρά από νέα εξαρτήματα που μπορούν να αναβαθμίσουν την εμφάνιση του Prius!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το κιτ Neo Advance Style

Συγκεκριμένα η Modellista παρουσίασε δύο κιτ αμαξώματος, το Neo Advance Style και Elegant Ice Style. Το πρώτο προσθέτει μεταξύ άλλων στο νέο Prius έναν μεγαλύτερο μπροστινό προφυλακτήρα με επιπλέον ενσωματωμένα φώτα, όπως LED σε σχήμα μπούμερανγκ στις γωνίες και δύο μπλε τριγωνικά φώτα στην κάτω γρίλια. Διαφορετικοί σχεδιαστικά από τους τυπικούς είναι και οι τροχοί.

Το κιτ Elegant Ice Style

Σε ότι αφορά το κιτ αμαξώματος Elegant Ice Style είναι πιο διακριτικό, καθώς αποφεύγει τα πρόσθετα φώτα LED, αποκτώντας αντ’ αυτού τόνους χρωμίου. Οι πιο έντονες πλαϊνές ποδιές αποτελούν μέρος του πακέτου, όπως και ο εκτεταμένος μπροστινός προφυλακτήρας. Οι τροχοί ανάμεσα στα δύο κιτ αμαξώματος δε φαίνονται να αλλάζουν.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
OPEL