Εξωπραγματική ταχύτητα και πρόσφυση τα φετινά μονοθέσια.

Εξωπραγματική ταχύτητα και πρόσφυση τα φετινά μονοθέσια.

Αστραπή τα φετινά μονοθέσια (+video)

7.374 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2017)

Ήδη 3 ΔΛ. κάτω οι χρόνοι σε σχέση με πέρυσι και ακόμα δεν έχει καν αρχίσει το πρωτάθλημα.

Πιάνουν τόπο, από ό,τι φαίνεται, οι φετινές αλλαγές στη Formula 1. Αυτό αποδεικνύεται από το χρόνο που έγραψε ο Bottas την Τετάρτη στο 1:19:310 ο οποίος είναι σχεδόν τρία δευτερόλεπτα ταχύτερος από την περυσινή pole position του Hamilton στο 1:22:000. Μάλιστα, ο χρόνος που πραγματοποίησε ο Bottas αποτέλεσε νέο ρεκόρ πίστας δείχνοντας πόσο πιο γρήγορα θα είναι τα φετινά μονοθέσια. Και να σκεφτεί κανείς ότι είμαστε ακόμα στις δοκιμές. Όσο θα προχωράει η χρονιά και οι ομάδες θα εξελίσσουν τα μονοθέσιά τους το χάσμα με το 2016 ολοένα θα μεγαλώνει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί τη βόλτα με τον Bottas να οδηγεί το νέο μονοθέσιο της Mercedes-Amg στην πίστα της Βαρκελώνης στην οποία είναι εμφανές ότι το αυτοκίνητο «κουβαλάει» περισσότερη ταχύτητα μέσα στις στροφές, ιδιαίτερα στις γρήγορες. Επίσης, μπορούμε να δούμε ότι υπάρχει πλέον η δυνατότητα ο οδηγός να πατήσει πιο νωρίς το γκάζι κατά την έξοδο από μια στροφή σε σχέση με ό,τι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια το οποίο οφείλεται στην εντελώς νέα αεροδυναμική που προσφέρει σαφώς περισσότερη κάθετη δύναμη και πρόσφυση.

Το εντυπωσιακότερο όλων, είναι ότι ακόμα και αυτός ο χρόνος καταρρίφθηκε χτες από τη Ferrari του Vettel ο οποίος έγραψε 1:19:024 δείχνοντας ότι τα περιθώρια εξέλιξης είναι ακόμα πολύ μεγάλα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center