Αττική Οδός: Πέταξαν σίδερο & καρφώθηκε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αττική Οδός: Πέταξαν σίδερο & καρφώθηκε σε παρμπρίζ αυτοκινήτου

16.330 Επισκέψεις στο άρθρο (6/5/2022)

Τρόμος στην Αττική Οδό, λίγο πριν την έξοδο της Λ. Φυλής, όταν κάποιος ανεγκέφαλος πέταξε μια σιδερόβεργα στον αυτοκινητόδρομο, η οποία καρφώθηκε στο παρμπρίζ διερχόμενου Ι.Χ. αυτοκινήτου. «Αν το σίδερο είχε πάρει κλίση ίσως να μην ζούσαμε» είπε η οδηγός.

Πέταξαν σιδερόβεργα από γέφυρα & διαπέρασε το τζάμι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Αττική Οδό, λίγο πριν την έξοδο της Λεωφόρου Φυλής στα Ανω Λιόσια, όταν άγνωστοι πέταξαν ένα κομμάτι σίδερο και πιο συγκεκριμένα μια σιδερόβεργα από γέφυρα, με αποτέλεσμα να διαπεράσει το παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου μάρκας Opel το οποίο κινούταν στον αυτοκινητόδρομο. 

Μέσα στην καμπίνα του οχήματος στο οποίο «προσγειώθηκε» η σιδερένια βέργα βρίσκονταν μια μητέρα με τα δυο της παιδιά, 3 και 4 ετών αντίστοιχα. Ως εκ θαύματος κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε, ωστόσο όπως δήλωσε η μητέρα και οδηγός του αυτοκινήτου «Αν το σίδερο είχε πάρει άλλη κλίση ίσως να μην ζούσαμε σήμερα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Συχνό φαινόμενο η ρίψη αντικειμένων στην Αττική Οδό

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», η οδηγός του οχήματος ενημέρωσε του ανθρώπους της Αττικής Οδού, οι οποίοι φαίνεται να το παρουσίασαν σαν ένα συχνό φαινόμενο και την αντιμετώπισαν σαν να μη συνέβαινε τίποτα. Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς υπάρχουν και άλλοι οδηγοί που έχουν δεχθεί αντικείμενα εν κινήσει από γέφυρες στην Αττική Οδό.

Η παραχωρησιούχος εταιρείας της Αττικής Οδού τοποθετήθηκε για το συμβάν αναφέροντας πως μέσα σε 7 λεπτά από την κλήση της οδηγού κατέφθασε στο σημείο υποστηρικτικό όχημα του αυτοκινητόδρομου, το οποίο παρέμεινε εκεί για όσο χρειαζόταν.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε το βίντεο

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda