9 φωτογραφίες »

Στην έκδοση 990 GI το Liner μπορεί να φιλοξενήσει στο γκαράζ του ένα smart ForTwo.

Αυτοκινούμενο... «σπίτι» με γκαράζ

6.648 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2020)

Οι διακοπές με τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς, με την τελευταία πρόταση να επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να πάρουν μαζί και το Ι.Χ. τους, αφού μεταξύ άλλων διαθέτει και ενσωματωμένο γκαράζ!!!


Το εν λόγω μοντέλο κατασκευασμένο από τη γερμανική εταιρεία Concorde, ονομάζεται Liner Plus και έχει δημιουργηθεί με βάση το φορτηγό της Mercedes, Atego. Το πολυτελές αυτοκινούμενο θεωρείται ως το απόλυτο εργαλείο διαφυγής, αφού χωρίς υπερβολές διαθέτει όλες τις ανέσεις του σπιτιού, ίσως και περισσότερες από αυτές.
 
Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γκαράζ που βρίσκεται στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με την εταιρεία, στην έκδοση 990 GI το Liner μπορεί να φιλοξενήσει στο γκαράζ του ένα smart ForTwo, ενώ το μεγαλύτερο 1090 GI μπορεί να φιλοξενήσει μοντέλα όπως το Fiat 500 και το Mini Cooper. Μάλιστα η εταιρεία σημειώνει πως η φόρτωση και εκφόρτωση των αυτοκινήτων γίνεται πολύ εύκολα χάρη στην αερανάρτηση που υπάρχει η οποία επιτρέπει στο αυτοκινούμενο να παίρνει την κατάλληλη κλίση.
 
Όσο για το εσωτερικό, περιλαμβάνει τα πάντα. Κουζίνα, μπάνιο, σαλόνι συνοδευόμενα από τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως ηλεκτρική κουζίνα αερίου, ψυγείο / καταψύκτη, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, πλυντήριο πιάτων, ανοξείδωτο νιπτήρα, καναπέ που γίνετα κρεβάτι κ.α. Παρών είναι και ένα μεγάλο διπλό κρεβάτι, ενώ αυτοί που επιθυμούν ακόμα μεγαλύτερες ανέσεις μπορούν να παραγγείλουν δερμάτινες και ξύλινες επενδύσεις.
 
Το Concorde Liner Plus λαμβάνει ισχύ από ένα εξακύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 7,7 λίτρων που προσφέρει 299 ίππους. Τέλος σε ότι αφορά το κόστος απόκτησης αυτό ξεκινά από τις 350.000 ευρώ, στοιχείο που σίγουρα είναι ένα από τα μειονεκτήματά του.

Toyota
moto