2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BMW X1 άρπαξε φωτιά εν κινήσει & εξερράγη (+video)

78.601 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2021)

BMW X1 πήρε φωτιά στο δρόμο και μετά εξερράγη στις ΗΠΑ. Οδηγός άλλου οχήματος έσωσε τον οδηγό της BMW, ειδοποιώντας τον έγκαιρα. Έχουμε ήδη 7 κρούσματα φωτιάς σε BMW και στην Ελλάδα και ισχύει ανάκληση για 1,6 εκατομμύρια BMW παγκοσμίως για κίνδυνο φωτιάς.

Οι φωτιές σε μοντέλα της BMW συνεχίζονται σε όλο τον κόσμο με το τελευταίο περιστατικό να μας έρχεται από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα σε αυτοκινητόδρομο του Νιού Τζέρσεΐ των Ηνωμένων Πολιτειών, εκεί όπου μια BMW X1 άρπαξε φωτιά εν κινήσει. Ο οδηγός του βαυαρικού μικρομεσαίου SUV, το οποίο δεν διευκρινίζεται αν είναι βενζίνης ή diesel, πήγαινε κανονικά στο δρόμο του και δεν είχε καταλάβει τίποτα, παρά τον καπνό που έβγαινε κάτω από το αυτοκίνητό του.

Στο 1:38 του video σημειώνεται μια ισχυρή έκρηξη, την ώρα που η BMW X1 έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στις φλόγες.

Στο 1:38 του video σημειώνεται μια ισχυρή έκρηξη, την ώρα που η BMW X1 έχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στις φλόγες.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Ο οδηγός του Tesla Model Y που βρισκόταν πίσω από την X1 είδε σε πρώτη φάση να βγαίνει καπνός κάτω από το βαυαρικό SUV και ακολούθησε το αυτοκίνητο για να ειδοποιήσει τον οδηγό, παρόλο που στο Tesla επέβαιναν η σύζυγος και τα δύο παιδιά του που φοβήθηκαν από αυτό που έβλεπαν. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα, ο οδηγός του Tesla κατάφερε να επικοινωνήσει με τον οδηγό της X1 σε ένα κόκκινο φανάρι. Ο τελευταίος έτρεξε μακριά από το όχημά του και, λίγες στιγμές μετά, είδε την BMW X1 να παραδίδεται στις φλόγες και να καταστρέφεται ολοσχερώς, ενώ σημειώθηκε και μια ισχυρή έκρηξη, η οποία φαίνεται στο 1:38 του video.

Ο κάτοχος του Model Y είναι εκείνος που έδωσε στον άτυχο ιδιοκτήτη της BMW X1 όλο το υλικό από τις κάμερες του Tesla προκειμένου να το χρησιμοποιήσει όπως εκείνος κρίνει για τη διεκδίκηση αποζημίωσης ή οτιδήποτε άλλο. Μάλιστα, ο δημιουργός του video εκφράζει την απορία του, την οποία παραθέτει προς το τέλος, για το ότι το συγκεκριμένο συμβάν δεν έπαιξε σε κανένα δελτίο ειδήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών, σε αντίθεση με τις δεκάδες αναφορές που γίνονται για τις πυρκαγιές των Tesla στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η καμένη X1 στην Αμερική έρχεται να προστεθεί στη λίστα των περιστατικών πυρκαγιάς σε μοντέλα της BMW παγκοσμίως μετά τις φωτιές που έχουν ξεσπάσει σε μοντέλα της βαυαρικής φίρμας στην Κίνα, την Ευρώπη, αλλά και τα 7 περιστατικά φωτιάς που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας στην Ελλάδα (δείτε πιο κάτω).

Πως νιώθεις που οι φωτιές σε BMW είναι σχετικά συχνό φαινόμενο; Αν είσαι κάτοχος BMW σε ανησυχεί ή, αντίστοιχα, αν σκέφτεσαι να πάρεις σε προβληματίζει; Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center